12 Ιαν 2011

ΦΟΙΒΟΣ



Ομαδική επιτυχία!

Μια ακόμη μεγάλη και εντυπωσιακή διοργάνωση ολοκληρώθηκε στην πόλη μας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου: το 1ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Ολυμπιακού Χωριού 2010. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφήνοντας όλους κατενθουσιασμένους και με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Διακόσιες και πλέον μικρές αθλήτριες μέσα στο κατάμεστο Ανατολικό Κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού, ήρθαν κι έδωσαν ένα άρωμα αθλητικής γιορτής σε όλο της το μεγαλείο. Τι ωραίο συναίσθημα είναι πράγματι το να βλέπει κανείς το χαμόγελο ενός παιδιού! Αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ. Tα παιδιά μας να αγαπούν και να χαίρονται τον αθλητισμό. Η σημερινή γιορτή του 1ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Ολυμπιακού Χωριού καθιερώνεται πλέον, όπως κι άλλες αθλητικές εκδηλώσεις του ΦΟΙΒΟΥ, σε όλα μας τα αθλήματα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό το τουρνουά, τους προπονητές και τους γονείς. Να μη ξεχάσουμε φυσικά και τους δικούς μας ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το αθλητικό γεγονός. Τον προπονητή μας του βόλεϊ Νώντα Μπάϊμπο, τους υπευθύνους του τμήματος βόλεϊ, Σωτήρη Μαλλή και Δημήτρη Γούναρη καθώς και όλους τους εθελοντές του ΦΟΙΒΟΥ.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ «ΦΟΙΒΟΥ»

Ο «ΦΟΙΒΟΣ» έχει το δικό του ημερολόγιο και για το 2011। Με φωτογραφίες από τα αθλητικά τμήματα του Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβου, Ποδοσφαίρου, Τένις και Τάεκβοντο. Θα το βρείτε στα γραφεία του ΦΟΙΒΟΥ. Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και πολλές Χαρές και Επιτυχίες!

ΠΑΝΟΡΑΜΑ TAEKBONTO

Οι φίλοι του αθλήματος του Τάεκβοντο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πανόραμα αθλητικών διοργανώσεων στο Ολυμπιακό Χωριό.

· Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες Νοτίου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

· Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας προκηρύσσει την διεξαγωγή Σεμιναρίου Τεχνικών Πρωταθλημάτων (ΠΟΥΜΣΕ) στο Ανατολικό Κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 .

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο:

KY-TU DANG GRAND MASTER (8 DAN)

- Γενικός επόπτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Τεχνικών Πρωταθλημάτων.

- 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Poomsae 2006, 2007, 2008 και 2009.

- Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων.

- Βραβευμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την μεθοδολογία διδασκαλίας - παρουσίασης μέσω οπτικοακουστικού υλικού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και αθλήτριες 14 ετών και άνω, κάτοχοι από κόκκινη ζώνη και άνω, καθώς επίσης και οι προπονητές και οι διαιτητές αγώνων Πούμσε.

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011, από τις 9.00πμ έως 15.00μμ, στο Ανατολικό Κλειστό του Ολυμπιακού χωριού διεξήχθησαν οι εξετάσεις μαύρης ζώνης-DAN από την Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο.