25 Ιουν 2011

ΤΟ 1ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


Το 1ο Αγροτικό Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού - Agro-Festival πλησιάζει! Πρόκειται για ένα τετραήμερο με κέντρο όλες τις πτυχές της ελληνικής παράδοσης, της αγροτικής παραγωγής και του πολιτισμού της υπαίθρου, που θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3Ιουλίου .

Ο Δήμος Αχαρνών υποδέχεται, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείο (Φιλαδελφείας & Μπόσδα) παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα που καλούνται να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, ενώ δίνεται ταυτόχρονα η ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν δωρεάν γεύσεις που θα μαγέψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Φυσικά από ένα τετραήμερο γεύσεων δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις. Χορός και μουσικές θα μας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σύλλογοι από τις Αχαρνές και όχι μόνο, θα μας κρατήσουν συντροφιά κάτω από τον έναστρο Αττικό Ουρανό .

Παράλληλα, με το AGROFESTIVAL ένα ακόμη σημαντικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Αχαρνών.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου και το Σαββάτο 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Διακρατικό Συνέδριο Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: «Βιώσιμη Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Εξωστρέφεια», στο οποίο θα συμμετάσχουν Βουλευτές και Δήμαρχοι από όλη την χώρα και το εξωτερικό।