10 Οκτ 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Αχαρνών προσκαλεί όσους ιδιοκτήτες διαθέτουν αδόμητους χώρους (οικόπεδα) στο Κεντρικό Μενίδι, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη μίσθωση του ακινήτου τους, με σκοπό αυτό να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο Αχαρνών για δημιουργία θέσεων στάθμευσης.
Οι προς μίσθωση αδόμητοι χώροι (οικόπεδα) θα πρέπει:
α) να βρίσκονται στο Κεντρικό Μενίδι, πλησίον της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου και ειδικότερα μεταξύ των οδών: Κωνσταντινουπόλεως  - Κοραή – Φίλιππου Δέδε – Σαλαμίνος – Παπαφλέσσα – Ναυαρίνου – Παύλου Μελά – Δημητρίου Δέδε – Δημοκρίτου – Βίκτωρος Ουγκώ – Ηρακλείτου - Κωνσταντινουπόλεως,
β) να είναι τουλάχιστον 400τ.μ.
Επιθυμητά δεδομένα τα οποία θα αποτελέσουν και κριτήρια της τελικής επιλογής είναι η εγγύτητα στην κεντρική πλατεία, η προσβασιμότητα, η έκταση του οικοπέδου και η δέσμευση του ιδιοκτήτη για ενοικίαση από το Δήμο για τουλάχιστον 4 χρόνια. Ο αριθμός των ιδιοκτησιών που τελικά θα επιλεγούν θα εξαρτηθεί από την κατανομή στο χώρο και από τις προκύπτουσες θέσεις στάθμευσης.
Όσοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να διαθέσουν ακίνητο για το σκοπό αυτό, μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά ενδιαφέροντος τους στο Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών του Δήμου (κτίριο Δημοτικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, 07:30 – 15:00, κ.κ. Μαρία Αλεξοπούλου και Κων/να Βρεττού, τηλ. 210.2072.469 & 368), στέλνοντας τις προσφορές τους με τους τίτλους ιδιοκτησίας και το τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου, σε διάστημα 20 ημερών από την ημέρα δημοσιεύσεως της παρούσης.