29 Ιουν 2012

Έμμισθοι ισλαμιστές αντάρτες καταστρέφουν τις εκκλησίες της Συρίας

           Ανατριχιαστικές εικόνες έχουν αναδυθεί στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες απεικονίζουν τις συνέπειες των λεηλασιών χριστιανικών ναών από μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, τους οποίους μια μερίδα του τύπου αποκαλεί "Σύριους αντάρτες". Οι σοκαριστικές αυτές εικόνες αποδεικνύουν για άλλη μια φορά το γεγονός ότι οι δυτικές δυνάμεις υποστηρίζουν εγκληματικά στοιχεία, από τις τάξεις των μουσουλμάνων εξτρεμιστών, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν αλλαγές καθεστώτων στη Μέση Ανατολή. 
           Μια φωτογραφία που έφθασε στην ιστοσελίδα μας από μια χριστιανή κάτοικο της πόλης Homs, της πόλης όπου έχουν διαδραματιστεί μερικές από τις πιο αιματηρές συγκρούσεις του πολέμου στη Συρία, δείχνει ένα μέλος του "Ελεύθερου συριακού στρατού" να ποζάρει με λάφυρα λεηλατημένα από εκκλησία: έναν σταυρό στο ένα χέρι και ένα όπλο στο άλλο, ενώ συγχρόνως φοράει τα άμφια του ιερέα. 
           "Ο καθένας γνωρίζει ότι ακόμη και η μετακίνηση των αμφίων από την εκκλησία είναι αμαρτία. Ο ιερέας είναι ο μόνος που τα φοράει. Μάλιστα, προσεύχεται προτού τα φορέσει. Το θέαμα αυτού του ισλαμιστή που ποζάρει μπροστά σε ένα νεκροφόρο όχημα και φοράει τα άμφια είναι απεχθές", μας έγραψε η πηγή μας. 
        "Κατέστρεψαν την εκκλησία και στη συνέχεια γύρισαν βίντεο που δείχνει πώς ακριβώς το έκαναν αυτό. Σας το λέω υπεύθυνα. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας".
         "Tα άμφια επιτρέπεται να φορέσουν οι ιερείς και οι διάκονοι. Και δεν επιτρέπεται σε κανένα χριστιανό να κρατάει στο ένα χέρι έναν σταυρό και στο άλλο πυροβόλο όπλο", μας έγραψε η χριστιανή κάτοικος της Homs. 
        Υπάρχει και μια άλλη εικόνα από μία λεηλατημένη εκκλησία στην παλαιά πόλη της Homs, Bustan al-Diwan. 
       Αλλά ενώ οι μισθοφόροι "αντάρτες" επιδίδονται με ζήλο σε λεηλασίες χριστιανικών ναών, συγχρόνως συσπειρώνονται γύρω από τη σημαία της Αλ Κάιντα, ακριβώς όπως έκαναν όταν πολεμούσαν "για την ελευθερία" στη Λιβύη. 
          Σε αυτό το οπτικοακουστικό απόσπασμα, ένοπλοι μισθοφόροι "αντάρτες" στέκονται απέναντι σε μια κάμερα, πίσω από ένα τραπέζι ντυμένο με τη μαύρη σημαία της Αλ Κάιντα. 
          Τον περασμένο μήνα δημοσιεύσαμε μια φωτογραφία του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων AFP, η οποία δείχνει έναν έμμισθο αντάρτη, με τη σημαία της Αλ Κάιντα τυλιγμένη στο μπράτσο του, ενώ συνοδεύει παρατηρητές του ΟΗΕ στο συριακό χωριό Azzara. 
         Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις, που υποτίθεται συμμετέχουν σ' έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας των εξτρεμιστών μουσουλμάνων, παραδίδουν στα ίδια αυτά στοιχεία τον έλεγχο ολόκληρων χωρών. 
       Μια τρίτη εικόνα που στάλθηκε από την πηγή μας δείχνει έναν άλλο τόπο λατρείας, τον χριστιανικό ναό του Um Al Zinar, με μέρος της οροφής να έχει καταστραφεί, χάρη στους έμμισθους αλήτες, που έχουν χαρακτηριστεί από αρκετά διεθνή ΜΜΕ ως "ελευθερωτές", παρά την ανάμειξή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις και σφαγές. 
       Η τελευταία τρομοκρατική επίθεση από τους "αντάρτες" σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό, έβαλαν βόμβες στο κτίριο και πυροβόλησαν τρεις υπαλλήλους, που σκοτώθηκαν ακαριαία. 
    Το θέαμα έμμισθων "επαναστατών", που συντηρούνται από το ΝΑΤΟ και βεβηλώνουν χριστιανικούς χώρους λατρείας, έχει γίνει δυστυχώς όλο και πιο συνηθισμένο, καθώς αυτός ο πόλεμος δεν λέει να πάρει τέλος. 
       Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους kostasxan.blogspot.com