10 Ιουλ 2012

Έσωσαν σκυλί από των λαθρομεταναστών …τα δόντια

         Εφοδο σε παράπηγμα λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έκαναν άνδρες της ομάδας Ζήτα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, για να σώσουν ένα σκυλί που -όπως δείχνουν τα πράγματα- προοριζόταν για φαγητό.
         Μια άλλη ιστορία φρίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας την ώρα που η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Μια κυρία που εργάζεται στην περιοχή τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση "Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ", καταγγέλλοντας ότι σε παράπηγμα λαθρομεταναστών Αλγερινών και Νιγηριανών στην οδό Βυλαρά 9, πίσω από το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Αθηναία στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, αλλοδαποί διακινούν ναρκωτικά μέσω ζώων αλλά και αρπάζουν αδέσποτα για να τραφούν.                     
           Εθελοντής της ομάδας μαζί με οκτώ άντρες της ομάδας ΖΗΤΑ έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο σημείο και έσωσαν έναν σκύλο. Η κατάσταση εκεί μέσα είναι απερίγραπτη. Για το συγκεκριμένο παράπηγμα της οδού Βυλαρά 9 γίνονται συνέχεια καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και βασανισμό ζώων. 
          Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους. Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων- Αθήνα. Βρείτε τους στο facebook.