12 Οκτ 2012

Σταματάει η ανέγερση του τζαμιού λόγω οικονομικής..κρίσης

Αναστέλλεται λόγω κρίσης η ανέγερση μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα, αναφέρει σε επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας αρμόδιος για τα Θρησκευτικά ζητήματα Γιώργος Καλαντζή πρός την Μουσουλμανική Ενωση της Ελλάδας. 
       Την επιστολή δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Vatan η οποία γράφει ότι η ελληνική κυβέρνηση έθεσε σε εκκρεμότητα το σχέδιο του τεμένους που ήθελε να κατασκευάσει στην Αθήνα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. 
       Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο κ. Καλαντζής φέρεται να επισημαίνει ότι « η ελληνική κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα κατασκευάσει ένα τέμενος στην Αθήνα. Όμως υπό τις σημερινές συνθήκες δεν είναι εφικτό να αντιμετωπίσουμε το κόστος αυτής της κατασκευής». 
   Δηλαδή ευτυχώς που φαληρίσαμε και προς το παρόν .....σωθήκαμε. Οι παγκοσμιοποιητές είναι ικανοί να μας κάνουν Ελβετία για να το ανεγείρουμε.

1 σχόλια :

Andreas είπε...

Εάν η Τουρκία κόπτετε τόσο πολύ για την ανέγερση τεμένους, και εφόσον συμφωνήσουν οι Ελληνες, άς βάλει το χέρι στην τσέπη της. Οι Ελληνες σε όποια ξένη χώρα βρέθηκαν πήραν άδεια από το κράτος και με δικάτους έξοδα αγόρασαν οικόπεδα και έκτισαν τις εκκλησίες τους.