8 Ιαν 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Μετέφεραν τη Βηθλεέμ στην… Αχρίδα

Σ.Σ. Εμείς ξέρουμε πόσο αστεία είναι τά επιχειρήματά τους. Τώρα θά τούς μάθει καί ο υπόλοιπος κόσμος. 
    Σκοπιανοί αρχαιολόγοι «ανακάλυψαν» εν έτει 2013 πως ο Χριστός δεν γεννήθηκε στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας αλλά – κρατηθείτε - σε χωριό που κείται πλησίον της Αχρίδας και όχι βέβαια κάπου στην Παλαιστίνη. Μάλιστα οι καταπληκτικοί αυτοί αρχαιολόγοι δεν διστάζουν να μας δείξουν πως γνωρίζουν την τοποθεσία με κάθε λεπτομέρεια, ενώ υποστηρίζουν ότι το μέρος που γεννήθηκε ο Ιησούς υπήρχε και στην αρχαιότητα! Υποστηρίζουν μάλιστα πως έχουν πειστήρια και από την Αγία Γραφή! 
    Όπως υποστηρίζουν το χωριό υπήρχε και την εποχή του Βυζαντινού αυτοκράτορα Ιουστινιανού και… επειδή εκεί γεννήθηκε ο Ιησούς απέκτησε μεγάλη φήμη και χτίστηκαν κατά την περίοδο της Χριστιανικής περιόδου πολλές Εκκλησίες. 
      Πήραν φόρα λοιπόν οι φοβεροί και τρομεροί αρχαιολόγοι της ΠΓΔΜ και σε αγαστή συνεργασία με τους προπαγανδιστές του κράτους των Σκοπίων λαμβάνουν μέρος στην προσπάθεια να αποκτήσει η χώρα τους… θρησκευτικό τουρισμό! 
      Αλήθεια πως θα λέγεται το νέο χωριό όπου και γεννήθηκε ο Ιησούς, μήπως Βηθλεμόφσκι ή μήπως Βήθλεμο; 
       Πάντως όταν έρθουν τα… καραβάνια των τουριστών απ’ όλο τον κόσμο για να «προσκυνήσουν» τα «άγια» αυτά μέρη δεν θα πλήξουν μια και η γύρω περιοχή λόγω του τουριστικού της κάλλους διαθέτει αρκετά καζίνα και ωραιότατη θέα. 
     Αλήθεια τι έλειπε στην περιοχή; Ένα θαύμα, που λίγο ο Ιουστινιανός και περισσότερο οι Ινστρούχτορες της FYROM απλόχερα κατασκεύασαν και τώρα περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες καραβιές τουριστών που θα τους αφήσουν αμέτρητα δηνάρια και έτσι ίσως μπορέσουν να βάλουν σε τάξη την οικονομία τους που έχει κι’ αυτή τα μαύρα της τα χάλια! 
      Οι Φλωρινιώτες κάνουν πλάκα και λένε πως και αυτοί θα ανοίξουν με την ευκαιρία της καταπληκτικής σκοπιανής ανακάλυψης των… νέων Αγίων τόπων, μαγαζιά και μαγαζάκια που θα πωλούν αγαλματίδια του Ιουστινιανού, εικόνες και εικονίτσες της νέας Βηθλεέμ, μια και οι τουρίστες όλο και θα κάνουν και καμιά βόλτα από την Φλώρινα που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από τους... νέους «αγίους τόπους»! 
      Ισραηλινοί μαγαζάτορες τρέμετε, οι συνάδελφοί σας Σκοπιανοί σας παίρνουν το ψωμί μέσα από το στόμα! 
    Να θυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα περίπου οι Σκοπιανοί αρχαιολόγοι, με επικεφαλής τον πρόεδρό τους υποστήριξαν χωρίς ίχνος ντροπής πως βρίσκονται ένα μόλις βήμα από την ανακάλυψη του τάφου του Μ. Αλέξανδρου! 
      Μια ο Ιουστινιανός, μια ο τάφος του Αλεξάνδρου να τώρα και ο Ιησούς και... έδεσε το πράμα! Και εις ανώτερα κύριοι!
 Τηλέμαχος Κόκκος http://www.elzoni.gr/html/ent/950/ent.29950.asp