25 Απρ 2013

Δείτε το χάμπουργκερ που παραμένει αναλλοίωτο έπειτα από 14 χρόνια!

«Ένας άνδρας από τη Γιούτα, παρουσίασε ένα χάμπουργκερ, το οποίο παραμένει το ίδιο με την ημέρα που το αγόρασε. Μόνο που εκείνη η ημέρα ήταν πριν 14 χρόνια»…  
      «Εύχομαι να μην τρώτε αυτή τη στιγμή, γιατί αυτή η ιστορία θα σας χαλάσει την όρεξη. Ένας άνδρας από τη Γιούτα, παρουσίασε ένα χάμπουργκερ, το οποίο παραμένει το ίδιο με την ημέρα που το αγόρασε. Μόνο που εκείνη η ημέρα ήταν πριν 14 χρόνια»… 
      Κάπως έτσι ξεκινά το ρεπορτάζ της η έκπληκτη ρεπόρτερ της Huffington Post, Καρολιν Μονταρέσι. 
      Πράγματι, ένας άνδρας φέρεται πως κράτησε χάμπουργκερ που είχε αγοράσει το 1999, το οποίο δεν παρουσιάζει καμία σημαντική αλλοίωση. 
      Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «The Doctors» ο Ντέιβιντ Γουίπλ, δήλωσε πως το είχε αγοράσει όχι με σκοπό να το καταναλώσει, αλλά να δείξει στους φίλους του σε τι κατάσταση θα βρισκόταν ένα μήνα μετά. 
       Ωστόσο, ξέχασε να πραγματοποιήσει το πείραμά του, με αποτέλεσμα να ανακαλύψει το χάμπουργκερ έπειτα από τόσα χρόνια, μέσα στη τσέπη ενός παλιού παλτό που βρισκόταν πεταμένο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Μόλις διαπίστωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μιλήσει για την «ανακάλυψή» του. 
      Παιδίατρος που ήταν καλεσμένος της εκπομπής δήλωσε: «Η μούχλα δεν το τρώει, οι μύκητες δεν το τρώνε. Μήπως να μην το τρώγαμε ούτε εμείς;».  
       Πηγή: www.protothema.gr