4 Ιουν 2013

ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΔΙΑΤΑΞΗ “ΕΠΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΩ”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα δόλια σχέδια των εχθρών της Πατρίδος – Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν την ιστορία τους για να επέλθει ευκολότερα ο διαμελισμός της χώρας μας – Αντί για αντιρατσιστικό Νόμο η Βουλή να θεσπίσει διάταξη “επί Ανθελληνισμώ” – Είναι σήμερα πιο αναγκαία για το Έθνος 
       Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα δόλια σχέδια των εχθρών της Πατρίδος μας, να καταστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό. 
        Και τα σχέδια αυτά δεν είναι σημερινά. 
       Συστηματικά προωθούνται, για να ξεχάσουμε οι Έλληνες την καταγωγή μας, να ξεχάσουμε την ιστορία μας, να εγκαταλείψουμε της αρχές και τις αξίες του πολιτισμού μας, ώστε τελικά η χώρα μας να οδηγηθεί σε διαμελισμό, όταν πλέον δεν θα υπάρχουν αντιστάσεις. 
       Χρόνια τώρα βλέπουμε, από την Αριστερή διανόηση, όποιος μιλήσεις για “Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια”, το τρίπτυχο που κράτησε ενωμένους τους Έλληνες, να χλευάζεται και να χαρακτηρίζεται φασίστας, εθνικιστής, προγονόπληκτος κ.λπ. 
       Κατά τους “Διεθνιστές” που αγαπούν όλους τους ξένους πλην των Ελλήνων, είναι μέγα αμάρτημα να αγαπά κανείς την Πατρίδα του. 
       Γι" αυτό περιλούεται με ύβρεις και άλλους μειωτικούς χαρακτηρισμούς. 
        Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, όλα αυτά τα έχει κατά καιρούς καταγγείλει, προσπαθώντας να αφυπνίσει τους Ακρίτες, που μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης δεν μένει μυαλό και όρεξη να ενδιαφερθούν για τα παραπάνω εθνικά θέματα. 
        Συγχρόνως έχουμε καταγγείλει το μέγα έγκλημα που συντελείται εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας, που στοχεύει στην δημιουργία δούλων, ραγιάδων και όχι Ελευθέρων στην σκέψη και με αγάπη προς την Πατρίδα ανθρώπων. 
        Καταργήσαμε τα τριτόκλιτα, καταργήσαμε τους τόνους και τα πνεύματα, συρρικνώσαμε το πλουσιότατο λεξιλόγιο μας, σε 2.000 το πολύ λέξεις και τώρα έχουμε βάλει στόχο και την ιστορία μας. 
       Γνωρίζουν πολύ καλά οι “Έμποροι των Εθνών” ότι λαός που ξεχνά την ιστορία του, δεν έχει μέλλον. 
       Και γι” αυτό συστηματικά εργάζονται προς αυτό τον στόχο. 
       Να μην έχουμε μέλλον, για να χαθούμε από το στερέωμα της παγκόσμιας ιστορίας, να διαμελισθεί η Ελλάς και οι Έλληνες να γίνουν “αχταρμάς” και φυλετική μειονότητα μέσα στην χώρα τους. 
       Επαναλαμβάνουμε πως ό,τι γίνεται, γίνεται συστηματικά με πρόγραμμα και επιμονή.             
       Θυμίζουμε την κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, την απαίτηση απομάκρυνσης του Σταυρού από τον ιστό των Σημαιών, από την αποκαθήλωση των Ηρώων της Επαναστάσεως του 1821 από τα σχολεία καθώς την εξαφάνιση των προτομών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
       Και αυτά γίνονται την ώρα που τα κύματα λαθρομεταναστών συνεχίζουν την παράνομη είσοδό τους στην Ελλάδα, από τον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου. 
       Όμως για τις δολοφονίες, ηλικιωμένων τους βιασμούς γυναικών και μικρών κοριτσιών, τις ληστείες και τις αρπαγές που διαπράττουν, δεν υπάρχει φωνή διαμαρτυρίας. 
       Ίσα – ίσα οι κόκκινοι και ροζ αριστεροί κατηγορούν τους Έλληνες που βρίσκονται σήμερα εν αμύνει, ως φασίστες και ρατσιστές. 
       Και ετοιμάζονται να φέρουν στην Βουλή τροποποιημένο Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, δήθεν για να μας σώσουν από την “Χρυσή Αυγή”…. 
       Ο Χαρίλαος Φλωράκης, επί των ημερών του, απαριθμούσε τις σχολές που ελέγχει το κόμμα, ενώ περιέγραφε τον απώτερο στόχο, τα παιδιά του κόμματος να κυριαρχήσουν στους πανεπιστημιακούς θώκους και με τον τρόπο αυτό να θέσουν υπό ολικό έλεγχο τον κρατικό μηχανισμό και τον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό. 
        Σήμερα το έχουν επιτύχει απόλυτα χάριν της αστικής μας Δημοκρατίας που χλευάζουν. 
       Γι’ αυτό και έχουμε τους κάθε είδους Ρεπούσηδες, να μας μιλούν ξεδιάντροπα και το χειρότερο να περνούν στην παιδεία τις προκλητικότατες και ανιστόρητες θέσεις τους, ότι στην Σμύρνη απλώς υπήρχε συνωστισμός και όχι σφαγή στην προκυμαία, ότι το πλήρωμα του Μιαούλη δεν ομιλούσε Ελληνικά, ότι η Τουρκοκρατία ήταν παράδεισος για τους Έλληνες και πρόσφατα ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι ένας μύθος, που πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας. 
       Επειδή έχουμε φθάσει στο απροχώρητο και επειδή δεν δεχόμαστε το φίμωτρο που μας ετοιμάζουν στην Βουλή, που θα διώκει τους Έλληνες, ΖΗΤΟΥΜΕ να θεσπιστεί και ένας νόμος “ΕΠΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΩ”. 
        Ένας Νόμος που θα διώκει και θα τιμωρεί τις ανθελληνικές πράξεις των Διεθνιστών, όπως ο Χρυσόγελος των Οικολόγων Πρασίνων που προχθές ψήφισε στην Ευρωβουλή υπέρ των Σκοπίων. 
       SALUS POPULI “PRIMA LEX” – η σωτηρία της Πατρίδος υπέρτατος Νόμος, έλεγαν οι Ρωμαίοι. 
        Και ο Κολοκοτρώνης, ο μεγάλος πολέμαρχος της Επαναστάσεως των Ελλήνων το 1821 φώναζε: “ΦΩΤΙΑ Και ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”. 
       Δεν πρέπει πια να αφεθούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι οι απάτριδες, να φτύνουν επάνω στο αίμα που έχυσαν, χιλιάδες χιλιάδων Έλληνες. 
       Όσοι βουλευτές νοιώθετε Έλληνες στην Βουλή των Ελλήνων, τολμήστε. 
       Και αντί για αντιρατσιστικό Νόμο, ψηφίστε διάταξη “επί ανθελληνισμώ”. 
       Κάντε το τώρα, γιατί ο χρονικός ορίζων έχει ήδη στενέψει. 
       Πιθανόν κάποιοι να θεωρήσουν ακραία την τοποθέτησή μας. 
       Ίσως όμως έτσι θα μπει φρένο και στο ανθελληνικό μένος των τουρκοφρόνων της Θράκης, που περιφέρονται σε Διεθνή Συνέδρια, συκοφαντώντας συστηματικά την Ελλάδα. 
        Σ.Κ.    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ