26 Ιουλ 2013

Νύχτες πολιτισμού

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α διοργανώνει το Πρώτο Φεστιβάλ: ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ από 28/8 έως 21/9. 
    Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό αμφιθέατρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, στο Λόφο του Προφήτη Ηλία. 
      Το επισυναπτόμενο πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει 22 θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από σημαντικά και καταξιωμένα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε τιμές προσιτές για το ευρύ κοινό. 
     Βασικός σκοπός του Φεστιβάλ είναι να γίνει ο δημότης και κάτοικος αυτής της πόλης κοινωνός πολιτισμού, όταν όλα γύρω φαντάζουν απογοητευτικά και μίζερα. 
    Η προπώληση των εισιτήριων θα γίνεται στο Δημαρχείο Αχαρνών και στα γραφεία της ΔΗΚΕΑ (Παλιό Δημαρχείο, Πλατεία Αγίου Νικολάου) ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε νε καλείτε στα τηλέφωνα: 2132072-300 & 527 καθώς και 2102478505 & 507. 
    Στις παραστάσεις, υπάρχουν ειδικές τιμές για πολύτεκνους, ανέργους, ΑΜΕΑ, φοιτητές, συνταξιούχος και παιδιά. 
    Στο πρόγραμμα των παραστάσεων συμμετέχει το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αχαρνών με την εκπληκτική παράσταση ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, η οποία κέρδισε μοναδικές εντυπώσεις κατά την παρουσίαση του Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Επίσης η λαϊκή ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στον Άκη Πάνου και στον Γιώργο Ζαμπέτα. 
      Ειδικότερα θα σας προσφέρουμε μια ΔΩΡΕΑΝ βραδιά με την αγαπημένη μας Μαίρη Λίντα θα προσφέρει στις 31/08.Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια που θα περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα και στον αείμνηστο φίλο της Μιχάλη Μενιδιάτη. 
    Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Δευκαλίωνα Κόμη. 
     Περιμένουμε ότι όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, το Φεστιβάλ: Νύχτες Πολιτισμού θα αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή την πόλη. Θα είναι σίγουρες βραδιές βάλσαμο στην ψυχή του καθενός καθώς σίγουρα θα μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο πιο όμορφο, ονειρικό!