28 Οκτ 2013

Συνελήφθη 50χρονος παιδεραστής από την Ασφάλεια Αχαρνών

Στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών έπεσε ένας 50χρονος παιδεραστής, ο οποίος εθεάθη το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, γυμνός έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών. 
     Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, ο 50χρονος Έλληνας στην καταγωγή, αφού αποβιβάστηκε από λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, γυμνός, προσέγγισε τα σιδερένια κάγκελα του 7ου δημοτικού σχολείου προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών. 
     Τα παιδιά επιβεβαιώνοντας τη δράση του 50χρονου στο ίδιο σημείο και προηγούμενες φορές και αναγνωρίζοντας τον, άρχισαν να φωνάζουν μεταξύ τους πως επρόκειτο για τον ίδιο αυτό, που είχε ξαναπεράσει από εκεί πριν λίγο καιρό. 
    Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρη πηγή, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που έχουν γίνει από γονείς όχι μόνο του 7ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών αλλά μεταξύ άλλων και του 8ου δημοτικού αλλά και του 1ου γυμνασίου και λυκείου Αχαρνών. 
       Ο ψυχανώμαλος μάλιστα δρούσε όχι μόνο στο Μενίδι αλλά και στις γύρω περιοχές όπως στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια. 
    Μάλιστα όπως αναφέρουν οι καλά ενημερωμένοι επί του θέματος, πρόκειται για τον ίδιο "άνθρωπο", ο οποίος κατ' εξακολούθηση τα τελευταία δύο χρόνια προέβαινε στη συγκεκριμένη άσεμνη πράξη έξω από σχολεία των Αχαρνών και των γύρω περιοχών.
      Ο 50χρονος συνελήφθη στο δρόμο για το σπίτι του στο Κορωπί, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, το οποίο και έχει αναλάβει την εν λόγω υπόθεση.