15 Νοε 2013

Είναι οικολόγος. Παντρεύτηκε… δέντρο! (VIDEO)

Τί άλλο θά ακούσουμε 
    Την πρώτη νύχτα του γάμου θα ‘χε δυσκολίες. Σημασία δεν είχε αυτό όμως για έναν Περουβιανό οικολόγο. Σημασία είχε ότι έστειλε το μήνυμά του, αλλάζοντας βέρες -σε κανονική τελετή- μ’ ένα… δέντρο. 
     Είσαι οικολόγος. Αγαπάς το περιβάλλον. Μέχρι πού είσαι ικανός, όμως, να φτάσεις; Σίγουρα κάπου πιο… πίσω από ‘κει που έφτασε ένας ακτιβιστής από το Περού. 
     Διότι ο Ρίτσαρντ Τόρες δεν αρκέστηκε στην αγάπη του για τη φύση. Σε μια συμβολική κίνηση (και όχι υπό την πίεση του μεγάλου αδερφού όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις) αποφάσισε να την αποκαταστήσει. 
     Μάζεψε λοιπόν τους φίλους του σ’ ένα πάρκο του Μπουένος Άιρες, φόρεσε το κοστούμι του, βάφτηκε σε κάτι που παρέπεμπε σε Τζόνι Ντεπ και παντρεύτηκε… ένα δέντρο. 
     Με κανονική τελετή. Δαχτυλίδι. Πέταγμα της ανθοδέσμης. Φιλί στη… νύφη. Και σιγουριά ότι δεν θα τον εκθέσει, πατώντας του το πόδι στο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα». 
     Και μπορεί στο γλέντι που ακολούθησε οι συγγενείς της τυχερής να ήταν… φυτά, αλλά ο ίδιος κι οι φίλοι του χάρηκαν με την ψυχή τους το μήνυμα σωτηρίας που έστειλαν για τη Γη.