14 Φεβ 2014

Ξεκινούν τη Δευτέρα 17/2 οι αιτήσεις εγγραφών για τον Παιδικό Σταθμό Θρακομακεδόνων

Σας ενημερώνουμε τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σταδιακή λειτουργία του 1ου Παιδικού Σταθμού Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών, υπό την εποπτεία του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών». 
      Οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για την εγγραφή και την φιλοξενία νηπίων στον Παιδικό Σταθμό θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους γονείς στα γραφεία της Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» επί της οδού Αγίας Τριάδος 39, Αχαρναί και ώρα 09:00-13:00. 
          Η πρώτη φάση λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού θα αφορά 40 νήπια 2,5 έως 5 ετών. Αιτήσεις που θα γίνουν αποδεκτές θα είναι μόνο για κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων. 
        Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των θέσεων θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών. Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν επίσης για μεταφορά κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων που τα παιδιά τους έχουν ήδη γίνει δεκτά στους υφιστάμενους σήμερα Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αχαρνών. 
      Για αιτήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδικών Σταθμών της ΔΗΦΑ, στο τηλ. 2102460800 ή στο www.difa.gr
       ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ   Δελτίο τύπου