9 Μαρ 2014

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ, ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

Του Ηλία Σταμπολιάδη καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης
     Με εξαίρετη υποκριτική ο Γερμανός Πρόεδρος καταδίκασε τις δολοφονικές πράξεις του Ναζιστικού καθεστώτοςκαι ζήτησε συγνώμη από τα θύματα της θηριωδίας σύσσωμου του Γερμανικού λαού που εκτελούσε τις εντολές του φασισμού εναντίον του Ελληνικού έθνους. 
       Με το να καταδικάζει τα εγκλήματα του φασισμού αποποιείται εντέχνως όλες τις ευθύνες που αναλογούν στον Γερμανικό λαό και συντάσσεται με τη θέση της κυβέρνησης του που αρνείται κάθε υποχρέωση που απορρέει από τα εγκλήματα του ίδιου του λαού. 
     Παρόλα αυτά αναγνωρίζει ευθύνες στον ελληνικό λαό για οικονομικές ατασθαλίες που διεπράχθησαν από διεφθαρμένες κυβερνήσεις με δανεικά χρήματα από πιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είχαν πλήρη επίγνωση σε ποίους δανείζουν χρήματα, πράγμα που αντανακλάται και στα υψηλά επιτόκια του δανεισμού. 
     Εάν αυτοί δεν αναγνωρίζουν ευθύνες για εγκλήματα που διέπραξε σύσσωμος ο λαός τους πως απαιτούν από τους Έλληνες να αναγνωρίσουν ευθύνες για οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν οι Σοσιαληστικές κυβερνήσεις που με απάτη κατέλαβαν την εξουσία; 
       Είναι λυπηρό για τον Ελληνικό λαό να αποδέχεται μία τέτοια παραβίαση των κανόνων της στοιχειώδους λογικής και να ανέχεται να τον κυβερνούν αυτοί που φέρουν πλήρη την ευθύνη της οικονομικής του κατάρρευσης που τελικά έφερε και την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας. Εάν ήμασταν πραγματικά ελεύθερος λαός θα έπρεπε να πούμε και εμείς στους εκπροσώπους των δανειστών μας ‘Συγνώμη αλλά οι δικοί μας δεν ήταν Ναζί ήταν Σοσιαληστές’, σας αγαπάμε και λυπούμεθα που χρησιμοποίησαν τα δικά σας χρήματα για να ανέλθουν στην εξουσία. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη για αυτό, ψάξτε να τους βρείτε. Συχνάζουν στα δικά σας μαγαζιά.