5 Μαΐ 2014

H ΔΥΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ

Δημοσίευμα της «Washington Post» έρχεται και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πρακτική και εμπλοκή των ΗΠΑ στην αιματοχυσία στη Συρία.Είναι αυτό ακριβώς που επί μήνες επισημαίνουμε στο ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α: Ότι δηλαδή όλοι οι αντάρτες τζιχαντιστές που σήμερα εξοντώνουν χριστιανούς στη Συρία και καταστρέφουν ότι χριστιανικό, όταν θα επιστρέψουν (όσοι είναι πολίτες δυτικών χωρών) στις χώρες της Δύσης όπου ζούσαν, θα είναι κινούμενες βόμβες για την ασφάλεια σε πολλές ευρωπαικές χώρες αλλά και μέσα στις ΗΠΑ. 
      Το ότι οι Αμερικανοί ισλαμιστές που πολεμούν στη Συρία, ενταγμένοι σε ομάδες που είναι προσκείμενες στην Αλ Κάιντα, αποτελούν άμεση απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ομολογεί τώρα, και βάσει στοιχείων, το ίδιο το FBI... 
      «Οι μαχητές που πολεμούν το καθεστώς το Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία, ενδέχεται να φέρουν την εμπειρία και την ιδεολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενδέχεται να προβούν σε τρομοκρατικές πράξεις, ως εκ τούτου αποτελούν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Ειδικά, αυτοί που πολεμούν ενταγμένοι με τους τζιχαντιστές έχουν μια πιο ριζοσπαστική προοπτική», σημειώνει η «Washington Post». 
     Το δημοσίευμα αναφέρει ενδεικτικά ότι το Κέντρο Πληροφοριών και Τρομοκρατίας Meir Amit του Ισραήλ, υπολογίζει ότι περίπου 7.000 τζιχαντιστές, που πολεμούν στη Συρία, είναι αλλοδαποί. Τι θα γίνει αν αυτοί αύριο επιδείξουν τις ικανότητές τους στην τρομοκρατία και τον σφαγιασμό αμάχων, μέσα στην ίδια την Ευρώπη; 
    Τα παραπάνω αποδεικνύουν τους ενδοιασμούς και τις επιφυλάξεις ακόμη και μέσα στις ΗΠΑ (όπως από το FBI), σχετικά με τις πολιτικές επιλογές δυτικών χωρών στην συριακή κρίση. Επιλογών που αύριο ενδεχομένως να πληρωθούν ακριβά, με τη μεταφορά της ισλαμικής τρομοκρατίας μέσα στη Δύση. 
     http://elkeda.gr