8 Αυγ 2014

Πυροβόλησε αλβανούς που είχαν διαρρήξει το σπίτι του και βρέθηκε στον Εισαγγελέα!

Ένα ακόμη περιστατικό όπου ο Έλληνας ιδιοκτήτης βρίσκεται κατηγορούμενος ενώ προσπαθούσε να σώσει την περιουσία του ενδεχομένως και τη ζωή του από αλβανούς κακοποιούςσημειώθηκε στην Πέμπτη στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας. 
      Περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτηςο 60χρονος ιδιοκτήτης επέστρεφε στο σπίτι και μαζί με την οικογένειά του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο αλβανούς κακοποιούς. 
     Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άρπαξε το όπλο, μία κυνηγητική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δύο δράστες, κατάφεραν προς στιγμή να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους χρυσαφικά, 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα. 
       Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως και δύο ώρες αργότερα οι δύο "οικονομικοί μετανάστες" 26 και 32 ετών, συνελήφθησαν ενώ βρέθηκαν τα κλοπιμαία. 
      Κατά την σύλληψη, διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους δύο ήταν τραυματίας, καθώς έφερε σκάγια στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών. 
     Παράλληλα όμως ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα επειδή πυροβόλησε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι αφενός βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και αφετέρου λήστευαν το σπίτι του!