26 Οκτ 2014

Μαζιώτης: "δικαίωμά μου να σκοτώνω αστυνομικούς"!!! Η τρομοκρατική ανοησία και η αντιεξουσιαστική μπαρούφα έχει ένα όριο

«Σε έναν πόλεμο οι αντιμαχόμενοι θεωρούν δικαίωμα τους να πυροβολούν τον αντίπαλό τους, έτσι κι εγώ θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα μου να πυροβολήσω τους διώκτες μου, τους αστυνομικούς που είναι υπηρέτες των πλουσίων, προασπίζοντας έτσι την ελευθερία μου.». 
      Είναι ένα μέρος από την… προκήρυξη που έστειλε ο Νίκος Μαζιώτης από τη φυλακή, και που δεν έχουμε λόγο να τη δημοσιεύουμε ολόκληρη γιατί του κάνουμε και χάρη. 
      Αλλά είναι χαρακτηριστικό δείγμα ενός ψευτοεπαναστάτη που ονειρεύεται ένοπλη πάλη, αντάρτικα πόλης και δολοφονίες ταξικών εχθρών. Όμως, προσέξτε τι λέει αυτός που εκμεταλλεύεται τη δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα και γράφει και δημοσιεύει ότι βλακεία θέλει. 
     Είναι λέει δικαίωμά του να πυροβολεί και να σκοτώνει αστυνομικούς διότι είναι υπηρέτες των πλουσίων. Ποιος το λέει αυτό; Ο Μαζιώτης που δεν έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του. Που ζει χρόνια στην παρανομία με τα λεφτά από τις ληστείες. Είναι εντυπωσιακό. Αυτό το κοινωνικό παράσιτο, ο παρτάκιας που δεν δούλεψε ποτέ του να λέει ότι έχει δικαίωμα να σκοτώνει παιδάκια που παίρνουν 700 ευρώ για να κυνηγούν κάτι άθλιους εγκληματίες όπως αυτός. Είναι τόσο προκλητικός αυτός και οι ανόητοι τρομοκράτες όπως ο Κουφοντίνας που αποφάσισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αντί να το βουλώσουν ή να μετανιώσουν για τα εγκλήματά τους. 
        Διεκδικούν ρόλο στην ελληνική κοινωνία καθώς μέσα στον ιδεολογικό πολτό που δημιούργησε η οικονομική κρίση… όλοι οι κακοί χωράνε. Κι όμως, όλους αυτούς τους υποστηρίζουν βουλευτές, πολιτικά κόμματα, φορείς και διάφοροι άλλοι περιφερόμενοι των Εξαρχείων. Κι όμως, αυτοί οι εγκληματίες επηρεάζουν ακόμη μέρος της ελληνικής κοινωνίας που δεν βρίσκει διέξοδο. Όπως και ο Κουφοντίνας έτσι και ο Μαζιώτης, την ίδια ημέρα επέλεξαν να γράψουν κείμενο με το οποίο κάνουν ανάλυση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης, του μνημονίου και της κρίσης. 
         Ποιοι το κάνουν αυτό; Οι τρομοκράτες που έχουν σίγουρο ένα πιάτο φαΐ και μια στέγη. Και που σίγουρα έχουν κάπου κρυμμένες και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και έχουν το θράσος να λένε ότι είναι δικαίωμά τους να σκοτώνουν αστυνομικούς. Πόση ακόμη αθλιότητα μπορεί να αντέξει ο τόπος; Δεν φτάνουν στην Ελλάδα οι άθλιοι πολιτικοί, χρειάζονται και άθλιοι άνθρωποι;