6 Νοε 2014

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΦΗΣΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ 10-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Τρεις ημέρες μετά αφότου έκανε ένα εμβόλιο κατά της γρίπης το Νοέμβριο του 2013, η Marysue Grivna χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα που ακόμα μάχεται για να ξεπεραστούν. 
   Η οξεια διαχυτη εγκεφαλομυελιτιδα (ADEM), μια σπάνια ασθένεια του εγκεφάλου, είναι η πιθανότερη αιτία. 
     Επιμέλεια άρθρου: Vagedim Φωτογραφία: Vagedim Πηγή: Αθέατη γνώση 3 Νοεμβρίου 2014 
     Ένα εμβόλιο κατά της γρίπης είχε υποτίθεται ως στόχο να προστατεύσει ένα κορίτσι από την Φλόριντα, αντ αυτού όμως, έγινε ο υπαριθμόν1 ένοχος που άφησε την 10-χρονη ανίκανη να μιλήσει. 
       Η οικογένεια της Marysue Grivna είπε ότι όλα άλλαξαν αφότου έκανε το εμβόλιο της γρίπης στις 22 Νοεμβρίου του 2013. Τρεις ημέρες αργότερα, οι γονείς της Marysue κάλεσαν την άμεση βοήθεια όταν την είδαν ότι δεν ξυπνούσε αμέσως και δεν μπορούσε να μιλήσει. 
      Οι γονείς της κατηγορούν την οξεία εγκεφαλομυελίτιδα, ή ADEM, μια ανοσολογική ασθένεια του εγκεφάλου που μπορεί να παρουσιαστεί μετά από μια ιογενή λοίμωξη. Είναι μια εξουθενωτική ασθένεια που χτυπά περίπου 8 άτομα ανά 1.000.000. 
       Κάποτε η Marysue έτρεχε τριγύρω, παίζοντας αμπάριζα. Τώρα, βρίσκεται σε σημείο να την ταίζουμε μέσω ενός σωλήνα, ανέφερε η οικογένεια. 
       «Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει μόνη της σήμερα, είναι να χρησιμοποιεί το κεφάλι της και κάποιες κινήσεις στα πόδια και τα χέρια της», αναφέρει η μητέρα Κάρλα Γκρίβνα. 
       Η οικογένεια ελπίζει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να κατασκευάσει ένα προσιτό υπνοδωμάτιο και μπάνιο, και να αγοράσει ένα φορτηγάκι με ράμπα για αναπηρική καρέκλα. 
        «Οι γιατροί δεν το επιβεβαιώνουν ούτε το αρνούνται, ότι το εμβόλιο επιδείνωσε την κατάσταση του μικρού κοριτσιού" είπε η Κάρλα Γκρίβνα. "Ο πατέρας της Στίβεν και εγώ είμαστε βέβαιοι, λόγω όλων των ερευνών μας, ότι αυτό ήταν αυτό που προκάλεσε την κατάσταση της Marysue. Ήταν ευτυχισμένη, υγιής, έτρεχε και έπαιζε. Στη συνέχεια, συνέβη αυτό. " 
      Προς το παρόν, η οικογένεια Γκρίβνα Προχωράει μπροστά, προσπαθώντας να ζήσει με αυτή την τραγωδία. 
      Στην Αθέατη γνώση σας έχουμε ενημερώσει σε πολλά άρθρα μας σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων. 
   Ας δούμε τώρα περιληπτικά τι συνέβει: 
     Η οξεία εγκεφαλομυελίτιδα, ή ADEM, μια ανοσολογική ασθένεια του εγκεφάλου, μπορεί να παρουσιαστεί μετά από μια ιογενή λοίμωξη. Ιογενή λέμε τη λοίμωξη που προκαλείται από κάποιον ιό (π.χ. η γρίππη) Tα εμβόλια γρίπης περιέχουν ιούς γρίπης ή τμήματα του ιού. 
     Το κοριτσάκι, ενω ήταν υγιές, το άφησαν παράλυτο δηλητηριάζοντάς το αφενός με Ιούς και αφετέρου με τα καρκινογόνα μέταλλα. 
     Το CDC παραδέχεται ανοιχτά ότι τα εμβόλια περιέχουν ένα τοξικό κοκτέιλ μετάλλων και συνθετικών χημικών ουσιών που όλοι γνωρίζουμε οτι έχουν προκαλέσει νευρολογικές βλάβες. 
     Αυτά περιλαμβάνουν το αλουμίνιο και ο υδράργυρος. Αυτά τα μέταλλα και οι χημικές ουσίες επίσης καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 
      Καταλάβατε τώρα τι έγινε; 
   Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μηδενική ηθική. Εκμεταλευόμενοι πρός το συμφέρον τους, σκοτώνουν τα παιδιά μας για να δοκιμάσουν τα εμβόλια τους.