10 Δεκ 2014

«Όταν ο Παπαδιαμάντης συνάντησε τον Άντερσεν»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 ΣΑΒΒΑΤΟ 20/12/2014, ώρα 19:00 Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων 
       Η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων, σε συνεργασία με την Ομάδα Έκφρασης «Εξ επί Τούτου» και την κορυφαία soprano Κρίστυ Καθαρίου, σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική Παράσταση: 
     «Όταν ο Παπαδιαμάντης συνάντησε τον Άντερσεν» 
  Concept / Σκηνοθεσία: Μάγια Ντελέζου 
  Εναρμόνιση / Διεύθυνση Χορωδίας: Γιώργος Κωνσταντινίδης 
  Μουσική Επιμέλεια: Γ.Κωνσταντινίδης, Θ.Μαλλιακός, Μ.Ντελέζου 
 Σκηνική Ζωγραφική: Έφη Κούτση 
     Παραμονές Πρωτοχρονιάς και ένας Άγγελος από τις σελίδες του Παπαδιαμάντη, κατεβαίνει στη Γη για να διορθώσει την αδικία, να αποκαταστήσει το Καλό και να χαρίσει απλόχερα Φως, Γαλήνη και Αγάπη στο Γένος των Ανθρώπων... Αφορμή γι’ αυτή του την απόφαση, ένα μικρό, φτωχό κορίτσι, μέσα από τα παραμύθια του Άντερσεν... Θα καταφέρει ο Άγγελος να βρει ικανούς αποδέκτες για τα Δώρα του ή θα γυρίσει απογοητευμένος στον Ουρανό; 
   Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Σύλλογος Γυναικών Θρακομακεδόνων θα παρουσιάσει το βιβλίο της κ. Μαρία Κοντού "Ο Άνθρωπος που έτρεξε για έναν ολόκληρο λαό" και θα βραβεύσει με αυτό τα παιδιά της Χορωδίας. Το βιβλίο αναφέρεται στη ζωή και τον αγώνα του Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη με στόχο την αλληλεγγύη για τον ελληνικό λαό. 
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων, η Παιδική Χορωδία και η Ομάδα Έκφρασης «Εξ επί Τούτου», σας εύχονται Καλές Γιορτές, Υγεία και Χαρά!