4 Δεκ 2014

H κατάρα της ΠΑΠΙΚΗΣ μούμιας.

σχόλιο Γ.Θ : Υπάρχουν και άλλες άγνωστες περιπτώσεις από την εποχή του θρυλικού Βυζαντίου που η κατάρα της Παπικής μούμιας πρόσβαλε και άλλους Αυτοκράτορες πέρα από αυτόν που θα διαβάσετε. Η αναφορά που θα διαβάσετε για τον Χριστόδουλο των Ελλήνων δεν είναι ορθή αφού ο ίδιος ΠΟΤΕ δεν προσκάλεσε τον Πάπα. Τον Πάπα τον προσκάλεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής ψευτοδημοκρατίας εκβιάζοντας την Εκκλησία της Ελλάδος να τον υποδεχτεί για να μην φανεί σοβινιστική. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι τον Χριστόδουλο τον δολοφόνησαν... 
       Είναι πλέον διαπιστωμένη η κατάρα και οι πληγές-πιο δεινές και από τις 10 του Φαραώ- που εχουν πλήξει όσους... Ορθοδόξους Αρχιερείς και άρχοντες προσπάθησαν να εναγκαλιστούν τον Παπισμό και μαζί με αυτούς και τον Ορθόδοξο λαό που εκπροσωπούσαν, αφού όταν αμαρτάνει ένας Αρχιερεύς ή άρχοντας είναι αν να αμαρτάνει όλος ο λαός. 
       Ο Πατριάρχης Ιωσήφ ο Β΄πέθανε αιφνιδίως, πάνω στο φαϊ και ενόσω βρισκόταν στην ψευτοσύνοδο της Φλωρεντίας, λίγες μέρες πριν υπογράψει τον «Όρο» της ενώσεως της Εκκλησία μας με τον Πάπα. 
        Ο Αυτοκράτωρ Ιωάννης Η΄ο Παλαιολόγος και ο αδελφός του ο Δεσπότης Δημήτριος, επιστρέφοντας στην Κων/λη από την Παπική Φεράρα-Φλωρεντία βρήκαν τις νέες γυναίκες τους νεκρές από βαριά αρρώστια, ενώ ο αυτοκράτορας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, βαριά καταθλιπτικός και αποψυχωμένος, πέθανε άδοξα. 
      Και ύστερα από το Παπικό φλέρτ πολλών Ορθοδόξων Κληρικών και αρχόντων της Κων/λεως και συγκεκριμένα μετά από 14 χρόνια της ληστρικής συνόδου της Φλωρεντίας αλώθηκε η Πόλη των Πόλεων από τον Μωάμεθ και τα σκυλιά του. 
         Αλλά ας έρθουμε και στα δικά μας χρόνια
      Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που έφερε μετά από 1000 χρόνια τον Πάπα στην Ελλάδα, έφυγε σε σύντομο χρονικό διάστημα με δύο πρωτογενείς καρκίνους, 
      Τί απέγιναν όμως και κάποιοι άλλοι Μητροπολίτες που πρωτοστάτησαν στην υποδοχή του Πάπα στην Ελλάδα; 
      Ο Αττικης Μπεζενίτης αφού φυλακίσθηκε για οικονομικά αδικήματα, πέθανε κατόπιν καθηρημένος και ακυρωμένος στην συνείδηση του Ορθοδόξου λαού. 
       Ο Μητροπολίτης Κερκύρας Τιμόθεος ένα χρόνο μετά την υποδοχή του Πάπα στην Αθήνα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στην Αθήνα.
       Ο Μητροπολίτης Σερρων Μαξιμος Ξυδας, πέθανε από αιφνίδιο θάνατο δύο χρόνια μετά την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα.
      Ο πρώην Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων αποχώρησε με θλιβερό τρόπο από την Μητρόπολη του. 
        Η Μαρτυρική Κύπρος μετά την επίσκεψη του αιρετικού Πάπα στα Άγια χώματά της και ενώ μέχρι πρότινος είχε ανθοφορούσα και ανιούσα οικονομία, πήρε παραδόξως την κατιούσα φθάνοντας στα ίδια χάλια και στην ίδια κρίση με εμάς που επίσης υποδεχθήκαμε πριν τον θάνατο του Μακαριστού Χριστοδούλου τον «Αγιώτατο» Πάπα στην Αθήνα, στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος. 
      Μετά από όλα αυτά λοιπόν επιθυμεί κανείς ευσεβής Ορθόδοξος Χριστιανός, να εναγκαλισθεί και να υποταχθεί στον Πάπα και στις κακοδοξίες του; 
     -ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ-
    yiorgosthalassis