14 Φεβ 2015

Οι «καλοκάγαθοι» μουσουλμάνοι έχουν βιάσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο παιδιά στη Βρετανία!!!

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι το τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε πέρυσι στο Ρόδερχαμ όπου οι κατάφωρες αποτυχίες της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας «διευκόλυναν» την σεξουαλική εκμετάλλευση 1.400 παιδιών από ισλαμιστές βιαστές και προαγωγούς, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 
       Η τοπική βουλευτής των Εργατικών Sarah Champion, η οποία πιστεύει ότι ο αριθμός των θυμάτων σε εθνικό επίπεδο ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο, κάνει λόγο για «εθνική συμφορά» και ζητά τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας εργασίας για την αντιμετώπιση της «φρίκης». 
       Η βουλευτής ισχυρίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, με τίτλο «Η ανεξάρτητη έρευνα για την Παιδική Κακοποίηση στο Rotherham, 1997-2013». «Αμέσως μετά τη δημοσίευση της έκθεσης τα θύματα άρχισαν να επικοινωνούν μαζί μου», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mirror. «Δεν μπορούσαν να απευθυνθούν στην αστυνομία, δεν μπορούσαν να μιλήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ρόδερχαμ. Επομένως, σε ποιον θα μιλούσαν». 
       «Τις πρώτες τρεις εβδομάδες νόμιζα ότι τρελαινόμουν. Έφτασα πολύ κοντά στο να χάσω τα λογικά μου εξαιτίας του βαθμού της διαστροφής και του τρόμου», συνέχισε. «Άκουγα τα όσα είχαν περάσει αυτές οι γυναίκες (μικρά κορίτσια τότε) και το πως εγκαταλείφθηκαν, το πως τις ανάγκασαν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους. Ήταν συγκλονιστικά και το χειρότερο ήταν ότι έρχονταν σε μένα θύματα που τότε δεν είχαν καταγγείλει τα περιστατικά και ζητούσαν από μένα να το κάνω τώρα. Αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον από την αστυνομία», πρόσθεσε. 
         Η Champion ανέφερε ότι κάθε εβδομάδα έφταναν σε εκείνη τουλάχιστον δέκα νέες περιπτώσεις. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι οι ανησυχίες της για την αστυνομία ήταν βάσιμες: 14 αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένα μήνα μετά την έναρξη της έρευνας των καταγγελιών από την ειδική επιτροπή. 
      Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε μία μεταγενέστερη έκθεση, η οποία συντάχθηκε από τον Επιθεωρητή Louise Casey που ερευνούσε τις καταγγελίες ότι δύο δημοτικοί σύμβουλοι και ένας αστυνομικός είχαν σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους. Η έκθεση ήταν κόλαφος για το Δημοτικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου κατηγορούνταν ότι βρίσκονταν «σε άρνηση» και ότι απέτυχαν να προστατεύσουν τα παιδιά εξαιτίας της «άστοχης πολιτικής ορθότητας» που ακολουθούσαν. Αμέσως μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, δεκάδες μέλη του συμβουλίου παραιτήθηκαν, ενώ προκηρύχθηκαν εκλογές για την αντικατάσταση της «εξ ολοκλήρου δυσλειτουργικής πολιτικής ηγεσίας». 
        Τα περιστατικά που εμπεριέχονται στην έκθεση του Casey είναι αποτρόπαια. Μεταξύ αυτών ο βιασμός ενός κοριτσιού με ένα σπασμένο μπουκάλι, καθώς και αρκετές περιπτώσεις που ανήλικα κορίτσια υπό την απειλή όπλου αναγκάζονταν να φιλήσουν τα πόδια των βιαστών τους. Τουλάχιστον 61 εγκυμοσύνες αποδίδονται στους βιασμούς. «Τα παιδιά κακοποιήθηκαν από δράστες που προέρχονται κυρίως από την πακιστανική κοινότητα», αναφέρεται στην έκθεση. «Δεν έγινε σχεδόν τίποτα για την παραδοχή των γεγονότων, για την προστασία των παιδιών, την υποστήριξη των θυμάτων και τη σύλληψη των δραστών…Επιπλέον, τα θύματα εκφοβίζονταν από τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ σύμφωνα με έναν μάρτυρα, αντιμετωπίζονταν ως μικρές “τσούλες’», επισημαίνεται. 
        Ούτε η Αστυνομία αντέδρασε σωστά. Σύμφωνα με την έκθεση, σε δεκάδες περιπτώσεις οι καταγγελίες των νεαρών κοριτσιών δεν έγιναν πιστευτές, ενώ οι αστυνομικοί απειλούσαν τα θύματα «να μην τους τρώνε άδικα τον πολύτιμο χρόνο τους», τους έλεγαν ότι επρόκειτο για συναινετικό σεξ, ενώ κάποια από τα κορίτσια συνελήφθησαν, σε αντίθεση με τους δράστες που αφήνονταν ελεύθεροι. 
      Ακόμα και μάρτυρες που προσπάθησαν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη του εφιάλτη ήρθαν αντιμέτωποι με προσβολές και καχυποψία, ενώ κάποιοι έχασαν ακόμα και τις δουλειές τους. 
      Ένας αστυνομικός από το Ρόδερχαμ αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στη συγκάλυψη της υπόθεσης. «Φοβούνταν μην κατηγορηθούν για ρατσισμό…Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για όλους τους βιασμούς ευθύνονταν Πακιστανοί. Εδώ και χρόνια υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δεν ήθελαν να φανούν ρατσιστές», εξήγησε. 
      Olympia