6 Μαρ 2015

Η επέκταση του δικτύου της ΕΥΔΑΠ επί τάπητος...

Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θανάση Κατσιγιάννη. 
     Σκοπός της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση και διευθέτηση όλων των εκκρεμών εργασιών στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στον Δήμο. 
      Ένα βασικό θέμα της ατζέντας του Δημάρχου Αχαρνών στη συζήτηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων της ΕΥΔΑΠ κ Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, ήταν η επέκταση και ολοκλήρωση του δικτύου υδροδότησης σε περιοχές που έως σήμερα υδροδοτούνται από ιδιωτικές γεωτρήσεις, μετά από παράπονα δημοτών σε περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή, τα Μεγάλα Σχοίνα, η Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ.ά. 
      Επίσης, στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στο πρόβλημα που έχει ανακύψει στην περιοχή της Βαρυμπόπης δεδομένου ότι δεν υπάρχουν έως σήμερα εγκατεστημένοι οικιακοί μετρητές ύδρευσης, με αποτέλεσμα οικίες και επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν για την κατανάλωσή τους το δημοτικό δίκτυο, επιβαρύνοντας ετησίως τον Δήμο με τέλη ύδρευσης. 
     Από τη πλευρά του, ο αρμόδιος Γενικός Διευθυντής της ΕΥΔΑΠ, είδε θετικά τα αιτήματα και δεσμεύτηκε πως θα δρομολογηθούν σύντομα οι εργασίες επέκτασης του δικτύου.