16 Μαΐ 2015

Έκτακτη είδηση! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μούμια του Λένιν!

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου 
  Έπειτα από την αναχώρηση των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας από την χώρα και προς ικανοποίηση της επιθυμίας της άθεης μειοψηφίας που απεχθάνεται την ειδωλολατρία και την λειψανολατρία των χριστιανών αγίων και προκειμένου αυτή να μη νιώθει αδικημένη, ανακοινώθηκε επιτέλους για πρώτη φορά, μετά από 90 χρόνια, η μεταφορά της μούμιας του Λένιν στην Ελλάδα! 
      Όπως έγινε γνωστό από κύκλους που πρόσκεινται στον μαρξιολογιότατο κ. Φίλη, η συμφωνία για τη μεταφορά της σεπτής μούμιας στη χώρα μας, επετεύχθη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα στην Ρωσία, όπου δόθηκε και η σχετική άδεια από το πρόεδρο της κ. Β. Πούτιν. Έγκυρες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως ο Ρώσος ηγέτης έθεσε τους δικούς του όρους για τη μεταφορά της λενινιστικής μούμιας, καθώς συνέπεια της ιστορικής ανατροπής του 1991 και της μετατροπής της Ρωσίας από «Μέκκα» του κομμουνισμού σε χριστιανική χώρα, υπάρχει μεγάλο λαϊκό ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία. Έτσι, όπως έγινε γνωστό, έπειτα από την Αγία Ζώνη και τα λείψανα του Αγίου Δημητρίου, οι Ρώσοι επιθυμούν τώρα την ανταλλαγή της μούμιας με τη μεταφορά των λειψάνων ορθόδοξων αγίων από την Ελλάδα στην Ρωσία. Στον αντίποδα αυτής της ειρωνικής ιστορικής μεταμόρφωσης, η Ελλάδα αναλαμβάνει πλέον και επίσημα την ηγεσία του διεθνούς προλεταριάτου, μετατρεπόμενη από παλαιά ορθόδοξη χώρα σε πρωτοπόρο οπισθοφύλακα της μαρξιστικής πανθρησκείας. 
      Σύμφωνα, λοιπόν, με το οργανόγραμμα της μεταφοράς, αποφασίστηκε το εξής. Το λείψανο του Λένιν, θα εκτεθεί κατά αρχήν για λαϊκό προσκύνημα στην Κουμουνδούρου, ενώ εξετάζεται η μεταφορά της μούμιας για προσκύνημα και στον Περισσό, κατά το παράδειγμα της Αγίας Βαρβάρας που την πήγαν στον Άγιο Σάββα. Το τελευταίο βέβαια, δημιουργεί κάποιες επιφυλάξεις στην Κουμουνδούρου σε ότι αφορά την αρτιμέλεια της μούμιας, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί στον Σύριζα, που φοβούνται, είτε την αυθαίρετη παρακράτηση του λειψάνου από το ιερατείο της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, ή στην καλύτερη περίπτωση την αποκοπή μέρους του σώματος του, χέρι ή πόδι, προκειμένου και ο μαρξιστικά ορθόδοξος Περισσός, να έχει στην κατοχή του, έστω ένα μικρό τμήμα του σεπτού σκηνώματος. Άλλωστε, είναι γνωστές οι ενδομαρξιστικές διαμάχες ανάμεσα στο ΚΚΕ και στο Σύριζα, με το πρώτο να θεωρεί αιρετικό το δεύτερο, κατά το πρότυπο Σουνιτών-Σιιτών, ή Ορθοδόξων-Καθολικών-Προτεσταντών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τύχη της άχραντης λενινιστικής μούμιας.
       Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρουν, πως για να γίνει διακριτή η διαφορά ανάμεσα στη πομπώδη μεταφορά του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας και της μούμιας του Λένιν, ώστε να αναδειχθεί και το φιλολαϊκό μαρξιστικό πνεύμα που διαπνέει την όλη προσπάθεια και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, λήφθηκε η απόφαση να μην επιβαρυνθεί οικονομικά ο λαός από την μεταφορά αυτή και να πραγματοποιηθεί με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Έτσι, η μούμια του Λένιν θα φτάσει στην Ελλάδα ακτοπλοϊκώς, αφού πρώτα διαπλεύσει τον ποταμό Βόλγα φορτωμένη σε πιρόγα, μέχρι την θάλασσα του Αζόφ, από όπου θα την παραλάβει η τράτα του καπετάν Ανδρέα Ζέπου, η οποία θα τη μεταφέρει στο λιμάνι του Λαυρίου. Από εκεί, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, θα την υποδεχθούν με τιμές, όχι αρχηγού κράτους, αλλά αρχηγού κόσμου, εκπρόσωποι και φορείς της ντόπιας μαρξιστικής συντροφιάς, ενώ τη μούμια, που θα βρίσκεται πάνω σε αγροτικό κάρο και όχι σε κιλλίβαντα πυροβόλου, θα συνοδέψουν εκατέρωθεν αυτής δύο σειρές παρθένων κουκουλοφόρων και αντιεξουσιαστών με μαύρα μπουφάν και κόκκινα περιβραχιόνια, που θα κρατούν σεμνά τα εξαπτέρυγα με τα σφυροδρέπανα. Την πομπή θα ακολουθούν οι αριστερές συνιστώσες με τραγιάσκες, μαζί με τους νεοφώτιστους του Πασόκ και η Ανταρσύα θα αναλάβει την περιφρούρηση της μούμιας μέχρι την τοποθέτηση της στο νέο μαυσωλείο της Κουμουνδούρου. Σε όλη τη διαδρομή, θα αναγιγνώσκονται κοντάκια από το «Κεφάλαιο» του Μαρξ και θα ψέλνονται κατανυκτικοί Ύμνοι της Διεθνούς. 
        Ο μαρξιολογιώτατος κ. Φίλης και οι συν αυτώ αρχιμαρξιστές, διαφωτιστές και κατηχητές, απορρίπτουν μετά βδελυγμίας κάθε πιθανή σχέση ανάμεσα στη σεπτή λενινιστική μούμια με την ειδωλολατρική λειψανοθήκη της Αγίας Βαρβάρας, παραπέμποντας με έμφαση στην εννοιολογική διαφορά των δύο περιπτώσεων, καθώς όπως λένε, τα λείψανα της σκοταδιστικής Αγίας τα ανέδειξε ο ίδιος ο Θεός, αλλά τον ημίθεο Λένιν τον ταρίχευσαν οι ορθολογιστές άνθρωποι! Με μια αναγωγή μεγάλης σημασίας σε σημειολογικό επίπεδο, παρατηρούν ακόμα και τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα κεριά και στα λιβάνια της ορθόδοξης ειδωλολατρίας και στα κόκκινα γαρύφαλλα και στις διακριτικές ταινίες που περιζώνουν τη λάρνακα της λενινιστικής μούμιας. Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς μαρξιολόγους, το λείψανο του Λένιν είναι ευωδιαστό και η διαφωτιστική του κάρα θεραπεύει δια παντός κάθε θρησκευτική «δεισιδαιμονία». Αρκεί, όπως ισχυρίζονται, να του βάλει κάποιος μερικές στρωτές ορθολογικές μετάνοιες και διώχνει μακριά τη μαστούρα από το «όπιο του λαού», που είναι η θρησκεία. Υπάρχουν φυσικά και ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες ότι πραγματοποιεί και «θαύματα», αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση ενός άνου δυσλεκτικού νεαρού, που έπειτα από την προσκύνηση της μούμιας στη Μόσχα, άρχισε να απαγγέλει εκ μνήμης ολόκληρα κεφάλαια από το Μανιφέστο του Έγκελς και ενός παιδιού πέντε ετών, που έβγαλε ξαφνικά γένια και μιλούσε ξένες γλώσσες, που στο τέλος, αποδείχθηκε ότι ήταν αρχαία εβραϊκά!
        Όπως είναι γνωστό, 25 ταριχευτές μουμιών τον επιμελούνται με κάθε φροντίδα για τους πιστούς της αθεΐας. Μάλιστα, καθώς λέγουν, τον εμβαπτίζουν σε λουτρά χημικών αντισηπτικών, ενώ καταμετρούνται καθημερινά και οι τρίχες από το γενάκι του να είναι ακριβώς 667, με την αγωνία, να μην αφαιρεθεί από κάποιον άθεο πιστό, ούτε μια και μπλέξουν έτσι με άλλους ανεπιθύμητους συμβολισμούς. Στην Ελλάδα, τη φροντίδα της λενινιστικής μούμιας θα αναλάβουν άθεοι γιατροί, αληθινοί ορθολογιστές επιστήμονες με πραγματικά πτυχία και όχι κάτι κομπογιαννίτες σαν τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, που ήταν ο μεγαλύτερος καθηγητής της χειρουργικής στην Ρωσία, ή σαν τον Μιχελογιαννάκη και την Ανεμοδουρά, οι οποίοι πήραν τα ιατρικά διπλώματα τους νύχτα με αλληλογραφία! Θα είναι, μάλιστα, από εκείνους τους γιατρούς, που εναντιώθηκαν στην επίσκεψη της Αγίας στο νοσοκομείο υπό το καθεστώς της επιστημονικής αγανάκτησης και για λόγους ειδωλολατρίας, ενώ η βασική τους ευθύνη θα είναι, να εξετάζουν το χρώμα της μούμιας, να την πουδράρουν με ρουζ και να γυαλίζουν την κάρα της. 
     Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τη σκοπιμότητα της μεταφοράς της μούμιας σε αυτή την χρονική περίοδο. Ο μαρξιολογιότατος κ. Φίλης επιμένει, ότι η έλευση της μούμιας γίνεται αποκλειστικά για ιδεολογικούς σκοπούς και προς στήριξη του δοκιμαζόμενου άθεου πληρώματος της μαρξοθρησκείας, που υπέστη ψυχολογικό πλήγμα από την επίσκεψη της Αγίας, καθώς όπως έγινε γνωστό, διάφοροι αποσκιρτήσαντες κομμουνιστές, θεάθηκαν να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά του ιερού ναού, για να προσκυνήσουν ειδωλολατρικά τα λείψανα της. Παράλληλα, όπως φέρεται να δήλωσε γνωστός αιδεσιμομαρξιστής, που θέλησε όμως να διατηρήσει την ανωνυμία του, η έλευση της λενινιστικής μούμιας, θα βοηθήσει πολύ στην κατήχηση των μουσουλμανικών μαζών και στην ένταξη τους στο προλεταριακό χαλιφάτο, συγνώμη στο συνδικάτο, καθώς ο μουσουλμανισμός, φαίνεται πως θα είναι πιο συμβατός ψηφοθηρικά με την μαρξοθρησκεία από ότι ο χριστιανισμός.
          Πάντως, δεν είναι και λίγοι αυτοί, που ισχυρίζονται, πως από πίσω κρύβονται και οικονομικοί λόγοι, καθώς ο «άγιος παγκάριος» δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις και ευλογεί όλα τα παγκάρια, αρκεί να κουδουνίζουν τα κέρματα. Επικαλούνται, μάλιστα, κρυφές συμφωνίες της κυβέρνησης με την Βόρεια Κορέα, την Κούβα και την Κίνα, προκειμένου να καταφτάσουν εκατομμύρια προσκυνητές από τις χώρες αυτές με ναυλωμένα τσάρτερς, καθώς τα έσοδα από τους Έλληνες προσκυνητές της λενινιστικής μούμιας, αναμένεται πως θα είναι περιορισμένα. Στην ίδια γραμμή, βρίσκονται και εκείνοι που μιλούν, για μια μελλοντική ανάπτυξη του μαρξιστικού προσκυνηματικού ρεύματος, ισχυριζόμενοι πως βρίσκονται στα σκαριά και άλλες συμφωνίες, για τη μεταφορά στην Ελλάδα και των μουμιών των άλλων κομμουνιστικών ινδαλμάτων, του Στάλιν, του Μάο Τσετούνγκ, του Κιμ ιλ Σουνγκ, του Κιμ Γιονγκ Ιλ, του Χο Τσι Μινχ και του Εμβέρ Χότζα! Φυσικά, όλα αυτά διαψεύδονται προς το παρόν, αλλά θα ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό, αν τα λείψανα των ταριχευμένων « μαρξιστών προφητών», κατάφερναν τελικά να ανορθώσουν οικονομικά την χώρα που κατέστρεψε ο καπιταλισμός και να κάνουν το «θαύμα» τους! Αλληλούϊα!! 
      peritexnisologos.blogspot.gr