24 Ιουν 2015

Βενιζέλος σε Τσίπρα στις 16 Δεκεμβρίου: «Αγόρι μου θα σε γαμ... μόλις αναλάβεις»

Διαβάστε δημοσίευμα της 16ης Δεκεμβρίου 2014 - Στην επόμενη εξεταστική, κάποιοι θα κληθούν να απαντήσουν στο εξής ερώτημα: Γιατί εκτροχίασαν την προηγούμενη διαδικασία, για να μπούμε σε μια τρισχειρότερη; Πόσα κέρδισαν διάφορα funds στα οποία δούλευαν και συνεχίζουν να δουλεύουν εκείνοι που διαχειρίστηκαν τη "διαπραγμάτευση"; 
      «Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ@μ#σουν με το που αναλάβεις...». Αυτά, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα «Νέα», είναι λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Αλέξη Τσίπρα και ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να δώσει συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα. 
       -«Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή» είπε ο Βενιζέλος με τη... σοφία και την εμπειρία που διδάσκει ότι, πράγματι, τις περισσότερες φορές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται και πρωθυπουργός. 
     -«Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του θύμισε τι θα του κάνουν οι δανειστές. Εμείς πού βρισκόμαστε μέσα σε όλο αυτό; 
      Το δημοσίευμα διαψεύδεται, πάντως, από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. 
    Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν. 
     «Αποκύημα φαντασίας», «απολύτως ψευδές» χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα το δημοσίευμα και το διάλογο που αποδίδεται στους Τσίπρα και Βενιζέλο. 
      Πηγή: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=38342