6 Ιουν 2015

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 35χρονου Παλαιστίνιου στις Αχαρνές

Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 35χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος στις 8 Ιουνίου 2014 από διερχόμενο πολίτη στις Αχαρνές Αττικής. 
      Δράστες είναι ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 31χρονη υπήκοος Βουλγαρίας που συνελήφθησαν, ενώ σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τους. 
       Κίνητρο της ανθρωποκτονίας φαίνεται ότι ήταν διαφορές που είχε ο 40χρονος με το θύμα. Μετά την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 31χρονη - η οποία διέμενε στην ίδια οικία με το θύμα και τη σύζυγό του - επικοινώνησε στις 5 Ιουνίου 2014 με τον 35χρονο, καθ’ υπόδειξη του 40χρονου, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, και του ζήτησε να συναντηθούν στην περιοχή των Αχαρνών. 
       Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, το θύμα πήγε στις Αχαρνές όπου τον περίμενε η 31χρονη, η οποία τον οδήγησε σε απόμερο σημείο. Εκεί βρισκόταν κρυμμένος ο 40χρονος που ακινητοποίησε το θύμα και αφού το εξύβρισε, το έπληξε πολλές φορές με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. 
   Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.