27 Ιουν 2015

Χυδαία επίθεση Τατσόπουλου κατά Τσίπρα γιατί ζήτησε το δημοψήφισμα: "Εσύ τα σκ@τωσες"!

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με σκληρές εκφράσεις και αναφορές ακόμη και στην Χρυσή Αυγή!
       Η επίθεση του συγγραφέα και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου, έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 
    Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν αναφέρει το όνομα του πρωθυπουργού, ωστόσο με τα λεγόμενά του είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως "φωτογραφίζει" τον Αλέξη Τσίπρα, αφού μάλιστα χρησιμοποιεί και ατάκες του πρωθυπουργού. 
      Αναφέρει, λοιπόν, στο πρώτο του "χτύπημα", στο οποίο καταλογίζει ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό: "Η απεχθής συμφωνία δεν έπεσε από τον ουρανό. Ήταν το αποτέλεσμα της δικής σου ανικανότητας. Της δικής σου διαπραγμάτευσης. Δεν διαπραγματευόταν ο ελληνικός λαός. Διαπραγματευόσουν εσύ. Εσύ καλλιέργησες εθνικές αυταπάτες για να κερδίσεις τις εκλογές. Εσύ μιλούσες για "ούτε μία στο εκατομμύριο" να μην δεχτούν τις δικές σου προτάσεις. Εσύ τα σκάτωσες. Μάζεψε λοιπόν όση αξιοπρέπεια σού έχει απομείνει και πήγαινε πάλι σε εκλογές. Εκεί θα κρίνουμε τη συμφωνία σου.Εκεί θα κρίνουμε κι εσένα".
        Στο δεύτερό του "χτύπημα", ο Πέτρος Τατσόπουλος εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ... γενικώς, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως "την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Αριστεράς", αφήνοντας αιχμές και αναφορές για την Χρυσή Αυγή.
     Γράφει συγκεκριμένα: "Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Φύρερ μπρελόκ, πριν από λίγο, μπροστά στις κάμερες, με ντεκόρ τον Μίχο (!) και τον Παναγιώταρο (!), επιβεβαιώνει την πλήρη συμπόρευση των ναζιστών με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ψεκασμένων. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια. Αρραγές το Εθνικό Μέτωπο απέναντι στους τοκογλύφους. Το Εθνικό Μέτωπο του Λεπέν, εννοώ. Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Αριστεράς. Μαύρη, κυριολεκτικά".