5 Σεπ 2015

Κλιμακώνεται το σχέδιο της Τουρκίας για την αλλοίωση του πληθυσμού των ελληνικών νησιών – 2 εκ. μουσουλμάνους ετοιμάζονται να μας στείλουν από τα παράλια τους.

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί… 
    Ένα καλοστημενο σχέδιο από τη γείτονα Τουρκία για την αλλοίωση του πληθυσμού των ελληνικών νησιών -και κυρίως όσων έχουν απέναντι τους την Τουρκία- θυμίζει το πρόβλημα με τις ανεξέλεγκτες εισροές μεταναστών στην Ελλάδα. 
       Όπως όλα δείχνουν στόχος είναι η αλλοίωση του πληθυσμού των ελληνικών νησιών τα οποία «πνίγονται» από τους μετανάστες -κυρίως μουσουλμάνοι- οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τα τουρκικά παράλια. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι «γείτονες» ετοιμάζονται να μας στείλουν περί τα 2 εκατ. μουσουλμάνους. 
    Το περιοδικό Crash στο τεύχος του Μαΐου είχε αποκρυπτογραφήσει το ρόλο της Τουρκίας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, όπου επικαλούνται πληροφορίες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, οι αντίστοιχες υπηρεσίες πληροφοριών των ενδιάμεσων χωρών και βεβαίως περισσότερο η τουρκική ΜΙΤ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία των ενδιάμεσων χωρών και και βεβαίως περισσότερο η τουρκική MIT εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και προσεγγίζει πολλούς παράνομους μετανάστες που έχουν κάποιο επίπεδο και συγκεντρώνουν κάποια επιθυμητά στοιχεία και προσόντα πριν αυτοί εισέλθουν στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους επηρεασμού και στρατολόγησης, όπως χρηματισμοί, διευκολύνσεις εισόδου στην Ελλάδα, απειλές, εκβιασμοί κ.λπ. 
        Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ανάμεσα στους πολλούς εισερχόμενους στην Ελλάδα βρίσκονται και κάποιοι που θα ενεργήσουν για λογαριασμό της ΜΙΤ στο ελληνικό έδαφος, ενώ είναι διαπιστωμένο ότι η τουρκική Μυστική Υπηρεσία «χρίζει» παράνομους μετανάστες σε πράκτορές της, οι οποίοι εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος ανάμεσα στους πολλούς κακόμοιρους και ταλαιπωρημένους. Η ΕΥΠ επανειλημμένως αποκάλυψε τέτοιου είδους επιχειρήσεις της ΜΙΤ, ενώ κάποιοι, προφανώς πράκτορές της ή ελεγχόμενοι από αυτή, εντοπίστηκαν να επιστρέφουν κάποια στιγμή στην Τουρκία και να εισέρχονται αργότερα και πάλι στη χώρα μας, συνεχίζοντας ή αναλαμβάνοντας άλλες καινούργιες αποστολές. 
         Η εφαρμογή του «δόγματος Οζάλ» 
       Ο δολοφονημένος (κατά μία θεωρία για τα ανοίγματά του προς τους Κούρδους) Τούρκος πρωθυπουργός Τουργκούτ Οζάλ είχε κάνει κάποτε την εκτίμηση ότι δεν χρειάζεται ο πόλεμος με την Ελλάδα, αφού μπορούν να την αλώσουν μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα προωθηθούν σταδιακά στη χώρα μας. 
       Σύμφωνα με αυτή τη βαθιά τουρκικής εμπνεύσεως στρατηγική, αρκετοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι η συνεχής ροή και ο «εποικισμός» της Ελλάδας από μετανάστες ισλαμικής καταγωγής υποκινείται, κατευθύνεται και συντελεί στη δημιουργία μιας ισχυρής και πολυπληθούς μουσουλμανικής μειονότητας, που θα μπορούσε δυνάμει να λειτουργήσει ως μελλοντική «πέμπτη φάλαγγα» για λογαριασμό της γειτονικής Τουρκίας ή κάποιας άλλης χώρας και να χρησιμοποιηθεί ως ειρηνικό προγεφύρωμα για την αλλοίωση, ή ακόμη και τον έλεγχο ή την κατοχή του ελληνικού κράτους. Όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι, ικανός αριθμός από πράκτορες σε υπηρεσία εξωθεσμικών κέντρων και Μυστικών Υπηρεσιών θα μπορούσε με τη βοήθεια της προπαγάνδας ή κηρυγμάτων μίσους να καθοδηγήσει φανατικούς ή ακόμη και απλώς θρήσκους μετανάστες να εγείρουν ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις για πολιτισμικό «επεκτατισμό» της ισλαμικής κουλτούρας υπό τον μανδύα των θρησκευτικών και άλλων δικαιωμάτων. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα πρόκειται απλώς για πολιτισμένη συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών απέναντι στη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα, αλλά για την «επιθετική» επιβολή μιας ξένης στην ελληνική κοινωνία κουλτούρας και την επικίνδυνη αλλοίωση της ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας. 
        Που αποσκοπεί η Τουρκία 
       Αυτή η θεωρία στηρίζεται και στη σημερινή στάση της Τουρκίας που, όπως περιγράφηκε, εμπλέκεται ευθέως και ωφελείται ποικιλοτρόπως από τη ροή των μεταναστών μέσα από το έδαφός της, η οποία επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, όπως αναλύουν οι ίδιοι κύκλοι, εξυπηρετούνται και οι στρατηγικοί της στόχοι, δηλαδή η διάρρηξη και αποσταθεροποίηση του εθνικού, θρησκευτικού και οικονομικού ιστού της Ελλάδας, η καταπόνηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ραγδαία αυξανόμενη ισλαμική μειονότητα στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και η απεριόριστη ευχέρεια της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) να δημιουργεί, να εκπαιδεύει και να καλύπτει αποτελεσματικούς πράκτορες κρούσης με πρώτο στόχο τη χώρα μας. 
       Δηλ. -μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό, όπου ο Νταβούτογλου επέστρεψε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης- η Τουρκία έχει καταφέρει πρώτον να στήσει μια επιχείρηση μια απίστευτα οικονομικά οφέλη για την ίδια, δεύτερον να διώξει από πάνω της το πρόβλημα των μεταναστών και τρίτον να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στη χώρα μας, που -μέχρι στγμής τουλάχιστον- έχει φανεί απροετοίμαστη και ανέτοιμη να αντιδράσει… Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες ο Γουίλιαμ Σπρίντλερ της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Γενεύη. «Εάν η ελληνική κεντρική διοίκηση επιδείξει ηγεσία και όραμα και τοποθετήσει κάποιον που θα οργάνωνε την αντίδραση (σσ. στο κύμα αφίξεων), τότε εμείς και άλλοι διεθνείς οργανισμοί θα ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να βοηθήσουμε», τόνισε ο ίδιος. «Είναι δύσκολο για εμάς να έρθουμε και να εργαστούμε επί τόπου εάν δεν υπάρχει κάποιος επικεφαλής», όπως διευκρίνισε. 
            Βόμβα έτοιμη να εκραγεί… 
         Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα μετατρέπεται σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί… Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, σχεδόν 160.000 μετανάστες από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και άλλες χώρες πέρασαν τα ελληνικά σύνορα, με το φαινόμενο να λαμβάνει διαστάσεις τσουνάμι την περασμένη εβδομάδα, όταν μόνο στα νησιά έφτασαν σχεδόν 21.000 άνθρωποι. Η μεγαλύτερη φετινή εβδομαδιαία προσέλευση έφτασε σε μέγεθος τους έξι μήνες του 2014, όταν είχαν αφιχθεί 43.500 μετανάστες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 
       crashonline.gr