2 Οκτ 2015

Κοινωνική «απάντηση» στο έλλειμμαεπαγγελματικών δεξιοτήτων

Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων «Mellon» απαντάει στη σοβαρή έλλειψη δεξιοτήτων για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, και όσους δυσκολεύονται να επιστρέψουν ή/και να παραμείνουν σε αυτήν. 
       Ανοιχτή είναι και η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο δωρεάν εντατικό κύκλο επιτάχυνσης δεξιοτήτων, με προτεραιότητα στους δημότες Αχαρνών, όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν προσφορά 65 ωρών εξατομικευμένης κατάρτισης μέσα στους επόμενους 3 μήνες (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015) σε επαγγελματικές δεξιότητες και τομείς που οι ίδιοι θα επιλέξουν ή/και κρίνεται ότι έχουν ανάγκη για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας, βάσει του επαγγελματικού τους προφίλ. 
        Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 5 Οκτωβρίου2015 και η αίτηση είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά εδώ
   FACEBOOK 
   Τηλ. (+30) 210 83 128 68 (Έλλη Ουρανή) 
   email: info@mellon-accelerator.eu 
       Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων «Mellon» είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που παρέχεται απολύτως δωρεάν ως μια ευρηματική κοινωνική δράση με στόχο την ένταξη και παραμονή περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας, με προτεραιότητα τους ανέργους για να επιτύχουν μια καλλίτερη ποιότητα ζωής. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχήμα ολιστικής επιτάχυνσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που «απαντά» στην προοπτική επαγγελματικής διεξόδου, και, κυρίως, στις επιτακτικά επίκαιρες ανάγκες ανθρώπων που βάλλονται από την ανεργία, την περιθωριοποίηση και τη φτώχεια. Η πρωτοβουλία χρηματοδοτείται 100% με ιδιωτικούς πόρους και πραγματοποιείται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, ένα δυναμικό συμμετοχικό δίκτυο που διευρύνει τα όρια και τους τρόπους απόκτησης γνώσης, προσφέρει καινοτόμες μαθησιακές διαδικασίες, και αποτελεί σημείο αναφοράς ορθών πρακτικών.