21 Νοε 2015

Φοβερές καταγγελίες Άσαντ: "Ο Ερντογάν και η γυναίκα του είναι στους Αδελφούς Μουσουλμάνους"!

“Βόμβες” Άσαντ κατά Ερντογάν και Τουρκίας! Μιλώντας μία ημέρα μετά από το μακελειό στο Παρίσι στο γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles, ο Άσαντ επιτίθεται με δριμύτητα κατά του καθεστώτος της Τουρκίας και υποστηρίζει φοβερά πράγματα κατά του Ερντογάν, της γυναίκας του και του Νταβούτογλου! 
      Τι λέει μεταξύ άλλων: 
      • Τον πιο επικίνδυνο ρόλο μέσα στην κρίση τον παίζει η Τουρκία. Κάποιες χώρες υποστηρίζουν την Jabhat al Nusra που έχει διασύνδεση με την Al Qaeda.Άλλοι υποστηρίζουν την Daech (Ισλαμικό Κράτος). Η Τουρκία υποστηρίζει και τις δύο οργανώσεις αλλά και άλλες. Παρέχει ανθρώπινο δυναμικό, υποστήριξη λογισμική, οικονομική, εξοπλισμό. 
     • Η Daech ομοίως πουλάει πετρέλαιο στην Τουρκία. Είναι επομένως προφανές ότι η Τουρκία παίζει το χειρότερο ρόλο στην κρίση. 
     • Όλα αυτά έχουν σχέση απόλυτα με τον Erdogan όσο και με τον Davutoglu, αφού στις ενέργειές τους αντανακλάται η αληθινή ιδεολογία τους αυτή των Αδερφών Μουσουλμάνων. 
     Ο Ερντογάν δεν ανήκει απαραίτητα στην οργάνωση, αλλά η γυναίκα του είναι 100%. Ο Ερντογάν θέλει να δει τους Αδερφούς Μουσουλμάνους να κυβερνούν ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. 
    http://rubenluengas.com/president-al-assad-to-french-magazine-valeurs-actuelles-whoever-fights-terrorism-somewhere-will-protect-the-rest-of-the-world/ 
  Πηγή: Οναλέρτ