4 Νοε 2015

Παραδοχή Τζ.Σόρος: «Εχθρός μας είναι τα εθνικά σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών – Εμποδίζουν τους μετανάστες»

Την ουσιαστική παραδοχή του ότι θέλει να ρίξει τα εθνικά σύνορα των κρατών έκανε ο πολυεκατομμυριούχος και διεθνής κερδοσκόπος George Soros με δήλωση που έκανε στο Bloomerg απαντώντας στις δηλώσεις του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán ότι πίσω από τα κόμματα μετανάστευσης μουσουλμάνων στην Ευρώπη βρίσκονται δουλέμποροι και ΜΚΟ όπως αυτές του George Soros. 
        Την προηγούμενη εβδομάδα ο V. Orbán ένας εκ των ελαχίστων ευρωπαίων πολιτικών που τολμά και αντιστέκεται στη λαίλαπα της μετανάστευσης και της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη είχε δηλώσει: «Η εισβολή κατευθύνεται από την μια πλευρά από λαθροδιακινητές και από την άλλη από “ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων” που υποστηρίζουν οτιδήποτε αδυνατεί τα έθνη κράτη. 
        Αυτός ο δυτικός τρόπος σκέψης και αυτοί οι “ακτιβιστές” εκπροσωπούνται καλλίτερα από τον George Soros». Μετά τις δηλώσεις αυτές του Ούγγρου πρωθυπουργού ο G. Soros απέστειλε μέσω email δήλωση στο Bloomberg Business ισχυριζόμενος ότι το ίδρυμά του βοηθά στην «στήριξη των ευρωπαϊκών αξιών» τη στιγμή που οι πράξεις του Orbán με την ενίσχυση των μέτρων στα σύνορα της χώρας υπονομεύουν αυτές τις αξίες. 
        «Τα σχέδιά του (σ.σ. του Orbán) μεταχειρίζονται τα εθνικά σύνορα ως το στόχο και τους πρόσφυγες ως το εμπόδιο», δήλωσε ο διαβόητος κερδοσκόπος και όργανο της ΝΤΠ για να συνεχίσει: «Από την άλλη πλευρά τα δικά μας σχέδια θέτουν ως στόχο τους πρόσφυγες και τα εθνικά σύνορα των χωρών ως το εμπόδιο», παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι αγωνίζεται για την ισοπέδωση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών της Ευρώπης και της αθρόας εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε αυτή. 
         Ο Soros είναι χρηματοδότης διεθνών οργανισμών όπως η ΕΕ ενώ το ίδρυμά του με τον εφιαλτικό τίτλο «Ίδρυμα ανοικτής κοινωνίας» OSF (Open Society Foundation) παρέχει βοήθεια σε ακτιβιστές που υποστηρίζουν τα μεταναστευτικά κύματα, με το αζημίωτο βέβαια. Είναι ο επίσης γνωστός για την στήριξή του σε «προοδευτικούς» οργανισμούς όπως το «κέντρο για την αμερικανική πρόοδο», αλλά και προσωπικά χρηματοδότης τόσο της Hillary Clinton όσο και του Barack Obama. 
       Στο ιστολόγιό του το OSF εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι η μετανάστευση και η πολιτική ασύλου πρέπει να βασίζεται σε οικονομικά και δημογραφικά δεδομένα και να μην καθοδηγείται από προσωρινά πολιτικά κίνητρα και παρανοήσεις. Στην Ευρώπη πολλοί από τους εταίρους μας ζητούν και απαιτούν μια κοινή ευρωπαϊκή προσέγγιση στο θέμα σε συμφωνία με τις δεσμεύσεις της διεθνούς κοινότητας περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 
      Τον προηγούμενο μήνα ο Ούγγρος πρωθυπουργός είχε κατηγορήσει ευθέως τις φιλο-μεταναστευτικές ΜΚΟ ότι «κερδίζουν από την μεταναστευτική κρίση», υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα αυτές που «ζουν» από τον Soros. 
      Επιπρόσθετα είχε δηλώσει πως η μετανάστευση και ο «πολυπολιτισμός» θέτουν σε κίνδυνο τις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης και δημιουργούν παράλληλες κοινωνίες μέσα σε αυτή. «Οι Ευρωπαίοι» είπε «πρέπει να μείνουν σταθεροί στις χριστιανικές τους αξίες και η Ευρώπη μπορεί να σωθεί, αλλά μόνο στην περίπτωση που λάβουν σοβαρά τις χριστιανικές ρίζες και τις αξίες που οδήγησαν στη δημιουργία του ευρωπαϊκού πολιτισμού». 
        Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η ιδεολογία τύπου Soros που συμβαδίζει μαζί με την αριστερή ιδεολογία έχει ουσιαστικά θέσει εκτός μάχης κάθε αντίδραση σε αυτή την επέλαση του παραλόγου. Μάλιστα δήμαρχοι όπως ο Γιώργος Καμίνης ή ο Γιάννης Μπουτάρης δέχονται τη βοήθεια των ιδρυμάτων του Soros με παροχές δωρεάν πετρελαίου για τα σχέδια που προωθεί ο διεθνής αυτός κερδοσκόπος. 
       breitbart.com