20 Ιαν 2016

Ισλαμίστρια Θεολόγος: "Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες"!

Η μουσουλμάνα θεολόγος, καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καΐρου, η Σαούντ Σάλεχ (Saud Saleh), υποστήριξε σε τηλεοπτική της εκπομπή στην αιγυπτιακή τηλεόραση ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες επιτρέπεται από τον Θεό να βιάζουν αλλόθρησκες γυναίκες ώστε να τις «εξευτελίσουν». 
        Η ίδια εξήγησε ότι ο βιασμός επιτρέπεται σε καιρούς «νόμιμου πολέμου» από τους μουσουλμάνους με θύματα τους εχθρούς τους. 
       Όλα αυτά τα «ωραία» τα κήρυξε ενώ προσπαθούσε μέσα από την εκπομπή να αποθαρρύνει το εμπόριο γυναικείας σάρκας από την Ασία, με πάμπολλες Ασιάτισσες να εκπορνεύονται στις αραβικές χώρες, ισχυριζόμενη ότι ο Αλλάχ έδωσε στους μουσουλμάνους το νόμιμο δικαίωμα να έχουν ερωτικές σχέσεις με σκλάβες που αιχμαλώτισαν σε πόλεμο και με την προϋπόθεση οι γυναίκες να μην είναι μουσουλμάνες. 
       Η αμφιλεγόμενη καθηγήτρια είπε ότι η δουλεία υπήρχε και πριν από το Ισλάμ και ο καθένας μπορούσε να εμπορεύεται «άνδρες και γυναίκες που είχαν γεννηθεί ελεύθεροι», ωστόσο, το Ισλάμ έβαλε τάξη στην υποδούλωση κανονίζοντας πότε και πώς επιτρέπεται. 
       «Νόμιμοι σκλάβοι είναι μόνο εκείνοι που έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι πολέμου», είπε και πρόσθεσε ότι «μόνο οι γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν σε πόλεμο είναι εκείνες που επιτρέπετε να έχετε στην ιδιοκτησία σας». 
         «Με στόχο να εξευτελιστούν, γίνονται ιδιοκτησία του αρχηγού του στρατού, ή ενός μουσουλμάνου, ο οποίος μπορεί να «το κάνει» μαζί τους όπως «το κάνει» με τις γυναίκες του». 
          Ο Δρ. Άντριου Χολτ (Dr Andrew Holt), καθηγητής ιστορίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Φλόριντα, είπε ότι τα σχόλια της Σάλεχ είναι αποκαρδιωτικά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από μια καθηγήτρια που διδάσκει σε ένα σουνιτικό θεολογικό ίδρυμα ηλικίας 1.000 ετών. 
         Ανησυχεί μάλιστα μήπως οι δηλώσεις της γίνουν αντιληπτές ως επιδοκιμασία στην υποδούλωση των γυναικών της θρησκευτικής κουρδικής μειονότητας των Γιαζίντι, που είναι ζωροαστριστές. 
         Επεσήμανε ότι και το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει μέσα από τα προπαγανδιστικά κείμενά του ότι οι παγανίστριες επιτρέπεται και πρέπει να σκλαβώνονται. 
       «Σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος, η υποδούλωση γυναικών Γιαζίντι, ή από άλλες θρησκευτικές μειονότητες, και η καταδίκη τους σε σεξουαλική σκλαβιά είναι ένας τρόπος να αποφεύγουν οι τζιχαντιστές τις προγαμιαίες σχέσεις ή τη μοιχεία, που θεωρούνται αμαρτίες», είπε ο καθηγητής. 
       Δηλαδή, με απλά λόγια, το Ισλάμ απαγορεύει τις προγαμιαίες σχέσεις, τις εξωσυζυγικές σχέσεις και την πορνεία, αλλά επιτρέπει να σκλαβώνονται αλλόθρησκες γυναίκες (σε καιρό πολέμου) και να χρησιμοποιούνται ως ερωτικές σκλάβες.