6 Ιαν 2016

Διάσημη FEMEN αποκαλύπτει : Ακτιβισμός και πράσινα άλογα. Αμφιφυλοφιλία, παιδεραστία και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Το όνομα της ίσως δεν μας είναι καθόλου γνωστό, αλλά η Sara Fernanda Giromin είναι μια από τις διασημότερες FEMEN… Ή καλύτερα ΗΤΑΝ… 
     Η Σάρα σε μια συνέντευξη της αρχίζει από το βασικότερο… ζητά συγγνώμη από τους ανθρώπους που οι ιδέες που υπερασπιζόταν τόσα χρόνια, μπορεί να τους επηρέασαν. Επίσης ζητά συγγνώμη από τους θρήσκους και τους μη θρήσκους γιατί τους προσέβαλε τόσο τα ιδεώδη, όσο για τις κοινωνικές τους αξίες και προτεραιότητες. 
     Η Σάρα πλέον έχει καταλάβει το λάθος της και έχει στραφεί στην κανονικότητα, στη μητρότητα, στην ετεροφυλοφιλία. 
      Η Σάρα εξέδωσε μέχρι και βιβλίο όπου εκεί περιγράφει την κακοποίησή της στα χέρια των άλλων φεμινιστριών, την πίεση που δεχόταν να παίρνει ναρκωτικά και να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους, ενώ εντύπωση προκαλεί και ο βιασμός από λεσβία. Και όλα αυτά με έναν μόνο σκοπό, να αποκτήσει το μέγιστο σεβασμό από την ομάδα. 
      Η Σάρα έκανε το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή. Προχώρησε σε έκτρωση στο πρώτο της παιδί… Ευτυχώς δεν έκανε το ίδιο λάθος στο δεύτερο και τώρα χαίρεται τη ζωή και μέσα από τα μάτια του γιού της. sara-winter-2 
       “Χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας μετά τη γέννηση του μωρού μου και η ζωή μου έχει πάρει ένα νέο νόημα. Γράφω αυτό, ενώ κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά μου. Είναι η μεγαλύτερη αίσθηση στον κόσμο. Παρακαλώ, γυναίκες που είστε απεγνωσμένες για έκτρωση, σκεφτείτε το προσεκτικά. Λυπάμαι πολύ που το έκανα. Δεν θέλω το ίδιο πράγμα για σας.” 
         Δείτε τις δηλώσεις της για το φεμινιστικό κίνημα: 
         Για την φεμινιστική αίρεση οι γυναίκες δεν είναι η έμπνευση, είναι πρωταρχικό θέμα στη χειρότερη έννοια του όρου. Είναι βολικά αντικείμενα χρήσιμα για τον σκοπό της πυροδότησης μίσους εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, μίσος εναντίον των ανδρών, μίσος ενάντια στην ομορφιά των γυναικών, μίσος ενάντια στην ισορροπία των οικογενειών. 
       Αυτό είναι ο φεμινισμός, και μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι έτσι επειδή ήμουν στο εσωτερικό! 
      Είδα το φεμινιστικό κίνημα να συγκαλύπτει παιδόφιλους. 
      Είδα το φεμινιστικό κίνημα να καταδιώκει γυναίκες … Είμαι μάρτυρας στο γεγονός ότι σήμερα στο φεμινιστικό κίνημα οι γυναίκες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά χρησιμεύουν ως καύσιμο για τις πυρκαγιές του μίσους που η φεμινιστική αίρεση δεν μπορεί να επιτρέψει να πεθάνει.