21 Ιουν 2016

Με επισημότητα ο εορτασμός της Αγίας Τριάδος στους Θρακομακεδόνες (ΦΩΤΟ)

Με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε, το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου 2015, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδος, στον φερώνυμο Ιερό Ναό Θρακομακεδόνων.  
       Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου, κ.κ. Θεόδωρος. Κορυφαία στιγμή του εορτασμού η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αχαρνών, των ιερέων του Δήμου Αχαρνών, επίσημων προσκεκλημένων και πλήθους πιστών. 
    Παραβρέθηκαν, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Σιδηρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρης Δαμάσκος, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλιούρας και Ελένη Σαχσανίδη, ο πρόεδρος ΔΗΦΑ Γεώργ. Δασκαλάκης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αναστάσιος Χίος, Ηλίας Ζητούνης και Γιώργος Σταύρου, η πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων κα Δουρίδα, ο πρώην Δήμαρχος Θέμις Οικονόμου, ο πρώην Κοινοτάρχης Σάββας Βασιλειάδης, ο Δρ Λαμπρινός Πλατυπόδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Κατσανδρής κ.α. 
        Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων «Παραδοσιακή Αναβίωση» από τις Αχαρνές και του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων. 
       ΦΩΤΟ: Γιώργος Νιώρας