4 Ιουν 2016

Τραγικό: Ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μπέρδεψε την ολυμπιακή «δάδα» με την «λαμπάδα»

Τραγικό και όμως αληθινό... Υπουργός Παιδείας που να μπερδεύει την ολυμπιακή «δάδα» με την ... «λαμπάδα». Έλεος! Αυτός ο άνθρωπος, εκτός από το να κοιμάται στο Κοινοβούλιο εν ώρα συνεδριάσεως αμαυρώνει και την ελληνική γλώσσα. 
     Τι σόι Υπουγός Παιδείας είναι που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την «δάδα» από την «λαμπάδα». Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που για Υπουργό Παιδείας έχει κάποιον που έχει μονάχα απολυτήριο Λυκείου. 
    Μάλλον γι' αυτό και έχει αποφασίσει να διαλύσει το εκπαιδευτικό σύστημα, κάτι που δουλεύει τουλάχιστον στην μνημονιακή Ελλάδα και εκτελεί λειτούργημα... 
      Υπουργός Παιδείας της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετέδωσε το «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και δεν μπορεί να εκφραστεί... Κάποιοι άλλοι πολιτικοί που σέβονται τον εαυτό τους, και πόσο μάλλον τους ψηφοφόρους τους παραιτούνται για πολύ μικρότερα ατοπήματα... 
       Πολύ καλός γνώστης της ιστορίας και της πορείας του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Αλι αποδείχθηκε ο Νίκος Φίλης. 
       Ο κ. Φίλης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ, το πρωί του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά από τον θάνατο του Μοχάμεντ Αλι και θυμήθηκε μεταξύ άλλων ότι ο Αλι ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα. 
      «Τον είχα δει στην Ατλάντα όπου κρατούσε τη λαμπάδα και άναψε τη φλόγα», είπε.