13 Ιουλ 2016

Δεν γίνεται αυτό! Αφησαν ελεύθερο τον πατέρα-βιαστή της Αργολίδας


Απίστευτο! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πα-τέρας, που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον φίλο του, στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού του, στην Αργολίδα. Ο δεύτερος των κατηγορουμένων προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Τριπόλεως. Ο πατέρας του παιδιού και ο 37χρονος φίλος του συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων Αττικής, μετά από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η οποία ζει στην Αθήνα. Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. 
           Την είδηση δεν την χωράει ανθρώπινος νους. Το πρώτο σοκ είχε έρθει πρόσφατα από την μακρινή Αυστραλία, όταν πατέρας μαζί με τον εραστή του κακοποιούσαν σεξουαλικά την μόλις 10 μηνών κόρη του. Κανείς ίσως δεν περίμενε ότι αντίστοιχη υπόθεση εξελίχθηκε στο Άργος, τις προηγούμενες ημέρες. 
           Ο 35χρονος είχε αποκτήσει ένα αγόρι, το οποίο είχε νοητική στέρηση. Το παιδί ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Ο πατέρας του, συζούσε με τον 37χρονο εραστή του στην αργολική πρωτεύουσα. Τον περασμένο Μάιο φαίνεται να ερχόταν στην Αττική και έπαιρνε τον γιο του με το πρόσχημα των ολιγοήμερων διακοπών και της «επιθυμίας» του να περάσει περισσότερες ώρες μαζί του. Μετά από μία πρόσφατη επίσκεψή του, επιστρέφοντας το παιδί στην μητέρα του παραπονέθηκε για κάποιους πόνους και λίγο αργότερα εξιστορούσε σε αυτή τα όσα φρικιαστικά έκαναν στο κορμί του οι δύο «εραστές». Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον φρικτό βιασμό του άτυχου παιδιού. 
           Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου. 
          Το ζευγάρι των ανδρών της φρίκης συνελήφθη στις 8 Ιουλίου στο Άργος. Από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι οι συλληφθέντες τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του 12χρονου στο σπίτι του, βίασαν και ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του. 
         Οι συλληφθέντες το περασμένο Σάββατο και Κυριακή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους. Χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ναυπλίου, όπου απολογήθηκαν για ώρες. Τελικά προφυλακίστηκε ο 37χρονος εραστής, αλλά όχι ο πα-τέρας λόγω του ποσοστού αναπηρίας που έχει. 
            Oι ομοιότητες με Αυστραλία 
           Η φρικτή ιστορία, έχει πολλές ομοιότητες με αυτή που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία. «Δυστυχώς, δεν είχαμε αρκετή ώρα στη διάθεσή μας για να κάνουμε όλα όσα θέλαμε» είχε πει ένας από τους δράστες της σεξουαλικής κακοποίησης ενός βρέφους 10 μηνών. Ο πατέρας και ο εραστής του κακοποιούσαν επί τρεις ώρες την 10 μηνών κόρη του, όταν η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε εκπαιδευτικό σεμινάριο. 
          Οι δύο άνδρες ηλικίας 50 ετών συνελήφθησαν στην Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σύδνεϋ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από καταγγελία που δέχτηκαν οι αρχές για την αποτρόπαια πράξη τους, η οποία έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2015. 
           Το άτυχο μωράκι βρέθηκε στο έλεος των δύο «τεράτων», όταν η μητέρα του χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι για μερικές ώρες, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Επί τρεις ολόκληρες ώρες οι δύο άνδρες (οι οποίοι διατηρούν ερωτικό δεσμό μεταξύ τους) κακοποιούσαν σεξουαλικά το μωρό, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις τους. 
            Η ενοχοποιητική συνομιλία που είχε ο εραστής του πατέρα της μικρής στο Skype, δύο μέρες αργότερα, με έναν φίλο του είναι χαρακτηριστική της κτηνωδίας των δύο δραστών. Ο άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί στο ίδιο άτομο ότι η «αιμομιξία τον ερεθίζει», περιέγραψε στον συνομιλητή του ότι κακοποιούσαν επί τρεις ώρες την μικρή, συμπληρώνοντας ότι «δυστυχώς, η μητέρα της επέστρεψε σύντομα» και δεν «πρόλαβαν» να κάνουν στο μωρό όλα όσα σχεδίαζαν. 
         Μετά από έρευνα στο σπίτι των γονιών του βρέφους, οι αρχές εντόπισαν μεγάλη ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώ κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δύο δραστών, οι οποίοι περιέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και email.