8 Αυγ 2016

Συνελήφθησαν τρείς (3) ανήλικοι, μέλη σπείρας ανηλίκων, για ληστείες και κλοπές σε βάρος διερχόμενων οδηγών στην περιοχή των Αχαρνών

Σ.Σ. Βέβαια η ανακοίνωση δέν μάς λέει τί επακολουθεί. Μέ βάση τούς νόμους τούς οποίους φηφίζει τό κράτος οπερέτα, οι ανήλικοι "δέν φυλακίζονται". Έτσι τό δικαστήριο τούς ελευθερώνει καί συνεχίζουν τά εγκλήματα ανενόχλητοι.  
           Συνελήφθησαν, πρωινές τις ώρες της 6-8-2016 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, τρείς ανήλικοι για ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών. 
       Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανωτέρω ως ηθικοί αυτουργοί των κλοπών και των ληστειών καθώς και για παραμέληση της εποπτείας τους. 
       Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες συμμετείχαν το τελευταίο πεντάμηνο σε εγκληματική ομάδα ανήλικων, με σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος διερχόμενων οδηγών περιμετρικά του καταυλισμού Ρομά Αγ-Σωτήρας Αχαρνών. 
        Ειδικότερα, οι δράστες, με διαφορετική σύσταση κάθε φορά, ακινητοποιούσαν τους διερχόμενους οδηγούς και στη συνέχεια με την χρήση βίας και άλλων αντικειμένων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. 
       Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι έξι (26) περιπτώσεις ληστειών και κλοπών. 
        Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους και την συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα, συνεχίζονται.