15 Αυγ 2016

Το Wikileaks αποκαλύπτει το πραγματικό αφεντικό της Κλίντον…τον κύριο Σώρο

Το Wikileaks αποκαλύπτει το πραγματικό αφεντικό της Κλίντον…τον κύριο Σώρο. 
     Σε λίγο καιρό εάν η Κλίντον γίνει η νέα πρόεδρος τα Αμερικανάκια θα διαπιστώσουν ότι το όχημα των γκάνγκστερ με τους Κλίντον τάνει στο Λευκό Οίκο. 
       Το μόνο που χρειάζεται να εξετάσουν είναι οι χορηγοί του Ιδρύματος Κλίντον για να καθορίσουν την πολιτική των ΗΠΑ…. 
       Το Wikileaks απελευθέρωσε όλο και περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα. 
        Το νεώτερο μήνυμα είναι ότι ο περίφημος Σώρος ρίχνει χρήμα στην Κλίντον από την στιγμή που εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών. Ένα μήνυμα που είναι σαφές ότι ο εβραϊκής ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σώρος κινεί τα νήματα πίσω από τη Χίλαρι. 
        Μιλάμε για ένα e-mail που εστάλη τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου του 2011 από τον Σώρος στη Χίλαρι Κλίντον. Το e-mail είχε σαν θέμα της ταραχές στην Αλβανία και ο Σώρος έδωσε οδηγίες οτι δύο πράγματα πρέπει να συμβούν επειγόντως. 
        Στο email του καθοδηγεί την Κλίντον να ρίξει όλο το βάρος της διεθνούς κοινότητας στον πρωθυπουργό Μπερίσα της Αλβανίας και να διορίσει έναν έμπειρο Ευρωπαίο πολιτικό ως μεσολαβητής. Πάντα το δικό τους παιδί!!! σωρος2 Και για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, της δίνει τρία ονόματα από τα οποία θα μπορούσε να επιλέξει. Και η Χίλαρι τότε φυσικά υποχώρησε στις διαταγές του αφεντικού της για να διαλέξει ένα από τους τρεις που έδωσε ο Σώρος. Τελικά διόρισε τον Miroslav Lajcal.