20 Οκτ 2016

Ποδοσφαιρικός αγώνας υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών την Αστυνομική Ακαδημία και την ΠΑΕ Αχαρναϊκός διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα για την υποστήριξη του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ".

H ομάδα του ΠΣΑΠ με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, απέναντι στην ομάδα του Αχαρναϊκού, θα δώσουν έναν αγώνα στήριξης και αλληλεγγύης για την ΑΡΩΓΗ, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στις 16:30 στο Γήπεδο του Αχαρναϊκού (δημοτικό στάδιο Αχαρνών).
Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι κοινωνικές δομές όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ να "απολαμβάνουν" της υποστήριξης και της αλληλεγγύης φορέων και πολιτών. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ είναι μια πράξη που τιμά τους διοργανωτές και πρέπει να τύχει της υποστήριξης όλων των πολιτών. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πρόεδρο του Πανελλήνιο Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Παναγιώτη Κόρμπο, τον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας κ. Βασίλη Μωϋσίδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αχαρναϊκός κ. Κλήμη Κολιό και τον πρόεδρο της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκο Γκασούκα για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια".

Το κόστος του εισιτήριου υποστήριξης είναι 5€
Εισιτήρια διατίθενται από: 
● Αστυνομική Ακαδημία, τηλ.: 210 24 47 101 
●  Κέντρο ΑμΕΑ ΑΡΩΓΗ, τηλ.: 210 24 04 444
● Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών (την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα)