7 Νοε 2016

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Μενίδι μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Εννιά συλλήψεις...
     Δεν έχει τέλος ο κύκλος της οπαδικής βίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στον σταθμό του τρένου στη λεωφόρου Καραμανλή στο Μενίδι, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. 
Οπως έγινε γνωστό, 50 μηχανάκια με οπαδούς των «ερυθρολεύκων» έστησαν ενέδρα στις γραμμές του τρένου περιμένοντας τη διέλευση της αμαξοστοιχίας που μετέφερε εκείνους του Δικεφάλου στην Αθήνα (περίπου 150 στον αριθμό), για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Μόλις είδαν το τρένο να έρχεται άρχισαν να πετούν πέτρες, καπνογόνα και βόμβες μολότοφ, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τραβούν τη χειρολαβή της αμαξοστοιχίας κι αφού την ακινητοποίησαν ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια.  
Στο σημείο της συμπλοκής κατέφθασε διμοιρία της αστυνομίας που πρόλαβε τα χειρότερα, ενώ προχώρησε και σε εννιά συλλήψεις, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούσαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού (υπήρχαν και 1-2 οπαδοί του ΠΑΟΚ).
Από τα επεισόδια υπήρξαν δύο ελαφρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις αρχές να έχουν εντοπίσει 50 κράνη, ρόπαλα, μαχαίρια, καπνογόνα και μολότοφ, που σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας προέρχονταν από τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων". 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο μηχανές καταστράφηκαν, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στο τρένο (υπήρχαν σπασμένα τζάμια).