26 Ιαν 2017

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΔΕΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΥΔΑΠ


Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ κ. Γιάννη Μπενίση είχε χθες 19.01.2017 ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Δέδες στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα υδροδότησης που αφορούν στην περιοχή των Αχαρνών και ιδιαίτερα την περιοχή των Άνω Αχαρνών, όπου υφίστανται πολλά ιδιωτικά δίκτυα ύδρευσης, τα οποία εν πολλοίς ενέχουν κίνδυνο ποιότητας του παρεχομένου αγαθού.
Λόγω της μεγάλης επέκτασης του σχεδίου πόλεως ιδιαίτερα σε αυτές τις περιοχές καθίσταται δύσκολο, αλλά όχι δυσεπίλυτο το πρόβλημα της υδροδότησης από τον κύριο φορέα δηλαδή, την ΕΥΔΑΠ, καθώς και η νομική διευθέτηση των προβλημάτων για την τελική παραλαβή των ιδιωτικών αυτών δικτύων από την ΕΥΔΑΠ. Επίσης, συζητήθηκε η ανακατασκευή του δικτύου ύδρευσης στο κεντρικό Μενίδι, όπου υφίσταται ανάγκη αλλαγής των κεντρικών αγωγών που έχουν φθαρεί λόγω παλαιότητας με συνέπεια τις συνεχείς θραύσεις, οι οποίες προξενούν διακοπές της υδροδότησης, απώλειες νερού, εισροή στο δίκτυο ξένων ουσιών και τομές στον οδόστρωμα, προκαλώντας την επισφάλεια του παρεχομένου αγαθού, αλλά και αυξημένα κόστη συντήρησης του συγκεκριμένου δικτύου.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ οι κκ Μπενίσης και Δέδες συμφώνησαν να εντείνουν τη μεταξύ τους επικοινωνία και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην υδροδότησή τους.