17 Μαΐ 2017

Δημιουργικότητα και έμπνευση στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Αχαρνών που συμμετείχαν στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, επιβραβεύτηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Ο 2ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής διοργανώθηκε από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αχαρνών, τη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών και τον Δήμο Αχαρνών και έλαβαν μέρος πάνω από 75 μαθητές και μαθήτριες από 9 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών.
Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ο οποίος εξήρε την προσπάθεια όλων των μαθητών και μαθητριών και δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Η πολυπληθής σχολική κοινότητα του Δήμου Αχαρνών ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα δημιουργικότητας, με έργα που μας δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για τις γενιές που εκπαιδεύονται στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών. Υποχρέωση μας είναι να ενθαρρύνουμε την έμπνευση και όρεξη των παιδιών και σε αυτό έχουμε τη  συμπαράσταση και τις άοκνες προσπάθειες τόσο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αχαρνών, όσο και της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών"
Τα τρία πρώτα βραβεία του 2ου Μαθητικό Διαγωνισμού Ζωγραφικής αφορούσαν υποτροφίες (πλήρεις ή κατά ποσοστό) στα τμήματα Καλλιτεχνικών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α)
Στην τελετή απονομής των βραβείων παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστας Καρυδάκης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κα Μαρία Ναυροζίδου.