23 Ιουν 2017

Δημοτική Παράταξης «Νέα Δύναμη» για την εγκληματικότητα

Αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να χαθεί
Η μάχη που ξεκίνησε στο δήμο Αχαρνών για να απαλλαχτούμε από το εμπόριο ναρκωτικών και την εγκληματικότητα, με αιτία το έγκλημα που στέρησε τη ζωή από έναν 11χρονο μαθητή του δήμου μας είναι επιτακτική ανάγκη να κερδηθεί.
Οι πολίτες των Αχαρνών που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει την αποφασιστικότητά τους κατεβαίνοντας κάθε μέρα στις κινητοποιήσεις πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το τέλος της εγκληματικότητας και του εμπορίου ναρκωτικών στην πόλη μας είναι μονόδρομος.
Η δημοτική αρχή που έχει συντονιστικό ρόλο σε αυτή τη μάχη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φτάσει μέχρι τέλους.
Σε αυτό τον αγώνα, δεν  επιτρέπονται μικροπολιτικά παιχνίδια που θα υπονομεύσουν τη δυνατότητα να απαλλαχτούμε μια και έξω από τη μάστιγα του εμπορίου ναρκωτικών, των  τοξικομανών και της εγκληματικότητας.
 Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι οποιεσδήποτε κινήσεις θα πρέπει να είναι προσχεδιασμένες και καλά συντονισμένες αν θέλουμε να εγγυηθούμε στα παιδιά μας ότι τέτοια περιστατικά δεν θα ξανασυμβούν.
Αν η προσπάθεια αυτή αποτύχει, το οργανωμένο έγκλημα και το εμπόριο ναρκωτικών όχι μόνο δεν θα αποδυναμωθούν αλλά θα αποθρασυνθούν, εξακολουθώντας να δρουν  κυριαρχικά στον τόπο μας.
Ως δημοτική παράταξη του δήμου Αχαρνών, με συναίσθηση της ευθύνης που πηγάζει από την εμπιστοσύνη που οι πολίτες των Αχαρνών μας έδειξαν, απευθύνουμε έκκληση για συστράτευση όλων των τοπικών φορέων προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, για να καταλάβει η κεντρική εξουσία και αυτοί που κρύβονται πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ότι από αυτή τη μάχη μόνο νικητές δεχόμαστε να βγούμε.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»