13 Αυγ 2017

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Ο Σόρος και η Ε.Ε. ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΝ τη Δύση»...

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν συνεχίζει να προσπαθεί να προειδοποιήσει την Ευρώπη για την απειλή που υπάρχει για την Ένωση από τις ιδέες και τις πολιτικές του δισεκατομμυριούχου επενδυτή George Soros.
Ο Ορμπάν δήλωσε ότι ο Σόρος συνεργάζεται με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δημιουργία μιας «νέας, μεικτής, μουσουλμανικής Ευρώπης» και η πραγματικότητα δείχνει ότι έχει δίκιο.
Είναι απολύτως σωστός, καθώς ο Σόρος έχει αντλήσει εκατομμύρια δολάρια από την Ε.Ε. για να υλοποιήσει τα σχέδιά του, όλα με πρόθεση να αποσταθεροποιήσει εντελώς τη Δύση και να οδηγήσει τη δυτική κουλτούρα στην καταστροφή από την εισροή της ισλαμικής μετανάστευσης.
Ο Ορμπάν δεσμεύθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες της Ουγγαρίας να εμποδίσει τον Σόρος και την Ε.Ε. να αυξήσουν τη μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Ρουμανία.
Η Ουγγαρία αντιτάσσεται στους μετανάστες "που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας", δήλωσε ο Ορμπάν, προσθέτοντας ότι "οι Δυτικοευρωπαίοι Χριστιανοί θα είναι πάντοτε σε θέση να βρουν ασφάλεια" στη χώρα του.
Ο Ορμπάν και ο Σόρος έχουν διαπραγματευτεί τους τελευταίους μήνες, καθώς η Ουγγαρία αγωνίζεται να σταματήσει τις επιχειρήσεις του δισεκατομμυριούχου στη χώρα, με την Ευρώπη να απαιτεί να το σταματήσει.
Η κυβέρνηση κατηγόρησε τον Σόρος ότι πιέζει για της εισροή ενός εκατομμυρίου μεταναστών στην Ευρώπη μέσω των ΜΚΟ του.
Δυστυχώς ο Ούγγρος πρωθυπουργός μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πολεμάει μόνος του εναντίον όλης της καθεστωτικής Ευρώπης...