27 Αυγ 2017

Συνέντευξη-ποταμός Τσέχου πολιτικού: Δεν είμαστε σε πόλεμο με το ριζοσπαστικό Ισλάμ , αλλά με το ίδιο το Ισλάμ-Η Ευρώπη απειλείται με γενοκτονία-Θα κλείσουμε τα σύνορα στους πρόσφυγες – Τι είπε για Σόρος και Λέσχη ΜΠιλντεμπεργκ

Του Άγγελου Ρούσσου
Καταιγιστικός ήταν ο Τσέχος πολιτικός και δημοσιογράφος Zdeněk Soukup σε συνέντευξή του αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης σε αντιδιαστολή με τα κύματα προσφύγων αλλά και το ριζοσπαστικό Ισλάμ.
Ο Soukup, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2016 και σύμβουλος στο Κάρλοβυ Βάρυ, αλλά και μέλος του κινήματος ΑΝΩ 2011, πριν ένα περίπου χρόνο ίδρυσε μια πλατφόρμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με βασικό μήνυμα: “Πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας”. Η εν λόγω πλατφόρμα ορίζει την παρεκκλίνουσα κατά των μεταναστών ή μια ανακατανομή των ποσοστώσεων για τους πρόσφυγες.
Μιλώντας λοιπόν για τα τρομοκρατικά πρόσφατα χτυπήματα στην Ισπανία εκτίμησε πως αυτά αποτελούν “περαιτέρω απόδειξη της εύλογης πολιτικής κακοήθειας που ονομάζεται “σωστή ρητορική”και που φοβάται να παραδεχτεί ότι δεν είμαστε σε πόλεμο με το ριζοσπαστικό Ισλάμ (ισλαμισμός), αλλά με το ίδιο το Ισλάμ” …
“Το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία. Είναι ένα δόγμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Και εκείνοι που φλυαρούν ακατάπαυστα για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων εξακολουθούν να είναι ειρηνικοί άνθρωποι θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές θέσεις της πίστης τους. Το να είσαι καλός μουσουλμάνος είναι να μισείς τους ανθρώπους άλλων θρησκειών. Το να είσαι καλός μουσουλμάνος είναι η ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών” τόνισε.
Ο Zdeněk Soukup ρωτήθηκε και για το ποιο ρόλο παίζουν στην ανακατάταξη του παγκόσμιου χάρτη ο Σόρος ή Λέσχη Μπιλντερμπεργκ.
“Ήμουν πάντα επιφυλακτικός περί των θεωριών συνωμοσίας. Τώρα έχω διορθώσει τη γνώμη μου” απάντησε και συμπλήρωσε: “Δεν πρόκειται για ένα κέντρο συνωμοσίας και τελετές με κουκούλες στα κεφάλια τους. Σαφώς, όμως, πρόκειται για διακυβέρνηση για την αντικατάσταση των παγκόσμιων κρατικών ελίτ. Αυτή είναι η ουσία της ομάδας Bilderberg ή ο Σόρος. Αλλά και στην Λέσχη της Ρώμης”

Παράλληλα εξέφρασε την άποψή του για το θέμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης λέγοντας:
“Αν και θεωρώ ότι την αρχική ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ως θετική, ο κίνδυνος των σημερινών πολιτικών της ΕΕ – ή μάλλον της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής – είναι τόσο υψηλός ώστε να απειλεί την εξαφάνιση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Απειλεί με γενοκτονία των Ευρωπαίων. Βλέπω ελπίδα στις χώρες του Visegrad και κάποιες άλλες που δεν επηρεάζονται ακόμη από τον εξισλαμισμό” Κατόπιν ζήτησε “η Δυτική Ευρώπη να έρθει στα συγκαλά της”.
Τέλος προειδοποίησε πως τα τσέχικα σύνορα δεν αποκλείεται να κλείσουν για τους πρόσφυγες. “Προετοιμαστείτε για το άμεσο κλείσιμο των συνόρων σε περίπτωση που οι μετανάστες αρχίζουν να ρέουν σε εμάς” τόνισε.