13 Οκτ 2017

Για τα ποσοστά αυτοκτονίας των τρανσέξουαλ τι σας είπαν ;;;

Τα ποσοστά αυτοκτονίας των τρανσέξουαλ φυσικά και δεν θα ζητηθούν από τους υπερασπιστές του αφύσικου….ενδιαφέρει τους πολιτικούς σας η πραγματική ιστορία πίσω απο την ψυχοπάθεια των τρανσέκσουαλ;;; Αν τους ενδιαφέρει, τους αναφέρουμε ότι η αλήθεια τους είναι μια πολύ οδυνηρή προσπάθεια επιβίωσης…
-Για παράδειγμα στις Κάτω Χώρες, εκεί που τους προωθούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι Τρανσεξουαλ έχουν «βουνά» ψυχολογικών προβλημάτων. Ένας στους πέντε τρανσεξουαλικούς έχει κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας και οι 2 μέχρι και 3 έχουν περισσότερες τάσεις και αυτοκτονικές σκέψεις…!!!
-Έχουν τουλάχιστον δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες από τον υπόλοιπο πληθυσμό των Κάτω Χωρών να αυτοκτονήσουν!!!
Αλλά δεν είναι το μοναδικό ψυχολογικό πρόβλημα τους, πολλοί τρανσεξουαλικοί αυτοκτονούν πριν την χειρουργική επέμβαση, και συχνά αυτοκτονούν μετά από μια «πετυχημένη και πλήρη μετάβαση στο νέο φύλο», σύμφωνα με τον ερευνητή, Joz Motmans, που είναι ερευνητής του κέντρου transgenderism και συντονιστής της Φλαμανδικής Transgender Infopunt.
Εκτός αυτού, συμβαίνει και το εξής περίεργο που οι πολιτικοί σας δεν γνωρίζουν ή δεν τους αφορά να το μάθετε….πολλοί από τους τρανσεξουαλικούς δεν αισθάνονται καλά ούτε σε ανδρικό αλλά ούτε σε γυναικείο σώμα. Βάση αυτού του δεδομένου πως μπορεί να διαλέξει ένας έφηβος πιο είναι το σωστό φύλο για τον ίδιο;;; Επίσης ένα 70-80% είναι ομοφυλόφυλοι και δεν το γνωρίζουν!!!
Τότε αγαπητοί πολίτες γιατί τους αφήνετε να πάρουν τέτοιους νόμους από τα 15;;;
Μην αντιδράσετε όμως γιατί σας φέρνουν και άλλα μέτρα…