4 Μαρ 2018

ΣΕΟ Θρακομακεδόνων: Τα νέα μας!

Προσοχή, αλλάξανε οι Ώρες Συγκεντρώσεων για τα Αστέρια μας.
Πλέον θα συναντιόμαστε κάθε Δευτέρα από τις 18:30 έως τις 20:00,  από Τετάρτη που είναι τώρα.

Για τις 10/3/2018 ημέρα Σάββατο με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, θα γίνει εκδήλωση του Τοπικού και της Ομάδας Συνεργασίας στην Ταβέρνα του Παππά από ώρα 5.30μμ .

Παράλληλα σύσσωμοι Κλάδοι, Τοπικό και Ομάδα Συνεργασίας προετοιμαζόμαστε για την συμμετοχή μας στον εορτασμό της Εθνικής επετείου και για την Πασχαλινή Εορταγορά που θα γίνει στις 1/4/2018 στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.

Η χρονιά της Ομάδας Οδηγών (11-14 ετών) μπήκε δυναμικά πραγματοποιώντας τριήμερη εκδρομή στην Καλαμπάκα, στις 5-7 Ιανουαρίου μαζί με τις ομάδες της Καλαμπάκας & της Αγριάς Βόλου. Εκεί τα παιδιά έκαναν πορεία στα Μετέωρα, μαγείρεψαν ενωμοτιακά, έκανα δραστηριότητα ενωμοτίας και προσπάθησαν να μάθουν τι είναι το "Μετέωρο Βήμα της Ενωμοτίας".
Το επόμενο Σαββατοκύριακο έκαναν συγκέντρωση προγραμματισμού προκειμένου να οργανωθούν για αυτήν τη τριμηνία και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η συγκέντρωση τους είχε θέμα την επικοινωνία, εκεί συζητήσαν για τα Social Media και για τα κανάλια επικοινωνίας. Το τελευταίο Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, η εστία μας έγινε σινεμά και είδανε την ταινία Inception και συνεχίζουν!

Στα μέσα του Νοέμβρη συνέβησαν οι πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική. Ύστερα από το κάλεσμα που κάναμε τότε, μαζεύτηκαν τρόφιμα και είδη ρουχισμού και τα οποία άμεσα παραδόθηκαν στα σημεία διανομής στην Μάνδρα Αττικής. Εκεί το δυναμικό του Σ.Ε.Ο. με Στελέχη, Μέλη Τ.Σ. και ομάδες Μ.Ο. των Περιφερειών Αττικής προέβει σε διανομή τροφής και νερού και πόρτα πόρτα και παράλληλα, διαλογή στην Ιματιοθήκη και παράδοση επιτόπου στον κόσμο που ερχόταν.
Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες και όσους ανθρώπους ήρθαν στο κάλεσμά μας και δώρισαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με Οδηγικούς Χαιρετισμούς!
Το Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο. Θρακομακεδόνων
Τηλ.6978816276
Μακεδονίας 12 & Ξάνθης, 136 76 Θρακομακεδόνες
https://www.facebook.com/seottthrakomakedonon
E-mail: ttthrakomakedonon@seo.gr