7 Ιουλ 2018

Υπογράφτηκε η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ

Ξεκινά το έργο "Συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, ύστερα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και τον εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας.
Η σχετική Μελέτη και η Διακήρυξη του έργου, υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, με βάση το εγκεκριμένο πρότυπο Διακήρυξης Ανοιχτής Διαδικασίας (σύμφωνα με τον Νόμο 4412/2016) και βάσει Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής.
Το έργο "Συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ αφορά εργασίες ασφαλτόστρωσης (ανακατασκευή ή επισκευή) συνολικού μήκους 3,335 χιλιομέτρων σε διάφορες οδούς του Δήμου Αχαρνών.
Με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου, "Συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ με την εργολήπτρια εταιρεία, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης διαφόρων οδών στον Δήμο Αχαρνών προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ.
Πρόκειται για το έργο "Συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, που ξεκινά άμεσα με την υπογραφή της σύμβασης με την εργολήπτρια εταιρεία και το έργο "Κατασκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αχαρνών" συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, για το οποίο έχει εγκριθεί η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Αχαρνών και Περιφέρειας Αττικής και θα δημοπρατήσει ο Δήμος Αχαρνών τους αμέσως επόμενους μήνες.
Στις μικροπολιτικές και στην άσκηση αντιπολίτευσης μέσα από ακρότητες και βερμπαλισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαντάμε με έργα, που έχει ανάγκη ο τόπος και που στερούνται οι συμπολίτες μας για πάνω από 10 χρόνια.
Η μικροπολιτική και το κουτσομπολιό, που προέρχεται από πολιτικά ιδιοτελείς συμπεριφορές, δεν αφορούν τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αχαρνών.
Αυτό που απασχολεί τους συμπολίτες μας στον Δήμο Αχαρνών, είναι ο τόπος να αποκτήσει προοπτική και να δουν έργα υποδομών και σε αυτό εστιάζουν, με μεθοδικότητα και σκληρή εργασία, τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών"
.