17 Ιουλ 2018

Κατασκευή και αποκατάσταση πεζοδρομίων σε οδούς του Δήμου Αχαρνών

Ένα ευρύ πρόγραμμα αποκαταστάσεων ή/και κατασκευών πεζοδρομίων βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών σε διάφορες οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη, επισκέφθηκαν  τα συνεργεία του Δήμου Αχαρνών που εκτελούν εργασίες αποκατάστασης ή κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Λιοσίων, πλησίον της κεντρικής πλατείας Αχαρνών και στη λεωφόρο Αθηνών και ενημερώθηκαν για τις εργασίες στα συγκεκριμένα σημεία αλλά και για τον προγραμματισμό των συνεργείων αποκατάστασης  στα επόμενα σημεία.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, εκμεταλλευόμενη τεχνογνωσία και σωστό προγραμματισμό, παρεμβαίνει ταυτόχρονα σε αρκετά σημεία στον Δήμο Αχαρνών, δίνοντας λύσεις που σχετίζονται, με την αποκατάσταση βλαβών, την αισθητική αναβάθμιση, αλλά και τη δημιουργία ασφαλέστερων υποδομών για πεζούς ή/και τροχοφόρα, ενώ παράλληλα εκπονεί σημαντικές Μελέτες και δημοπρατεί ουσιώδη έργα υποδομών υψηλών τεχνικών προδιαγραφών στον Δήμο Αχαρνών"

Λεωφόρος Αθηνών
 

 

 

 

 

 

 
Οδός Λιοσίων