4 Αυγ 2018

Και εδώ μας λένε για την “αγάπη” της γιόγκα! Ινδουιστές κατέστρεψαν εκκλησία για να διώξουν τους Χριστιανούς κακήν κακώς

Μας έχουν βομβαρδίσει με το πόσο “αγάπη” και “εσωτερική ηρεμία και γαλήνη” προσφέρει η γιόγκα, βασικό εξάρτημα της ινδουιστικής θρησκείας και πλέον μαθαίνουν τα παιδιά μας τέτοια πράγματα και στα βιβλία των Θρησκευτικών.
Μόνο που η αλήθεια διαφέρει και εκθέτει τους προβοκάτορες…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν σε ένα χωριό της Ινδίας. Οι ινδουιστές ριζοσπάστες στο χωριό Sangameshwar, που βρίσκεται 80 μίλια βόρεια του Hyderabad στην Ινδία, κατέστρεψαν το μοναδικό εκκλησιαστικό κτίριο στην περιοχή, κάτι που οι Χριστιανοί υποστηρίζουν ότι αποτελεί ένα μήνυμα για να φύγουν.
Ο πάστορας Srinivas Sapa δήλωσε την Πέμπτη για τους διωγμούς: «Οι ινδουιστές ριζοσπάστες θέλουν είναι το Sangameshwar να είναι ένα χωριό χωρίς Χριστιανούς”.
«Από τους 50 χριστιανούς που είναι ιθαγενείς στο Sangameshwar, οι περισσότεροι γεννήθηκαν στο χωριό και τώρα είναι πανικοβλημένοι με την κατάσταση», πρόσθεσε.
Η ομάδα των ριζοσπαστών κατέστρεψε την εκκλησία στις 14 Ιουλίου, μετατρέποντας το κτίριο σε ερείπια.
«Οι ριζοσπάστες των ινδουιστών αντιτάχθηκαν όταν αποφασίσαμε να αγοράσουμε γη για το κτίριο της εκκλησίας πριν από περίπου πέντε χρόνια», πρόσθεσε ο Sapa. «Κανένας από τους χωρικούς δεν ήταν πρόθυμος να πουλήσει τη γη του για την εκκλησία, όπως τους είχαν δοθεί οδηγίες, ακόμη και απειλούμενοι, από τους ριζοσπάστες να μην πουλήσουν».
«Όταν ένα από τα μέλη της εκκλησίας δώρισε γη για την εκκλησία, οι ινδουιστές ριζοσπάστες εγκατέστησαν ένα είδωλο στον ίδιο χώρο», συνέχισε ο πάστορας, εξηγώντας τη δεινή κατάσταση των χριστιανών.
«Όταν το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του μέλους της εκκλησίας, οι ριζοσπάστες δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους, λαμβάνοντας το νόμο στα χέρια τους και κατεδαφίζοντας την εκκλησία».
Οι ινδουιστές σκληροπυρηνικοί κατηγόρησαν τους πιστούς ότι μετατρέπουν έντονα τους ανθρώπους στη χριστιανική πίστη, μια αξίωση που συχνά επαναλαμβάνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά απορρίπτεται από τους πιστούς.