4 Σεπ 2018

Επισκευές και συντηρήσεις στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στον Κόκκινο Μύλο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στα σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών, βάσει τους έργου "Επισκευή και Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων και Προαύλιων Χώρων Δήμου Αχαρνών" συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ που αφορά εργασίες σε πάνω από 50 σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών.
Ένα από τα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρείας εκτελεί εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, οι οποίες περιλαμβάνουν: εξωτερικό βάψιμο του σχολείου, συντήρηση και βάψιμο αιθουσών, καθώς και εργασίες στεγανοποίησης της στέγης του σχολείου.
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αχαρνών φοιτούν περί τους 300 μαθητές οι οποίοι, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναμένεται να βρουν ανανεωμένο και ανακαινισμένο το σχολείο τους.
Το έργο "Επισκευή και Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων και Προαύλιων Χώρων Δήμου Αχαρνών" συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ για από 50 σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι εργασίες στα περισσότερα από τα σχολεία που αφορά το έργο, είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες